Juletilbud til SAS EuroBonus Diamant og Guld kunderne

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Som vi skrev på Bonusfeber i går, så ville SAS komme med et juletilbud til SAS EuroBonus Diamant og Guld kunderne. Dette tilbud er nu online, og der er gode muligheder for at sikre sig nogle billige bonusbilletter for rejser i januar, februar eller marts 2015.

Juletilbuddet, som SAS i dag er kommet med, er reelt rabat på alle deres bonusbilletter. Det gælder både domestic, internationalt i Europa og alle deres langruter. Desværre er der på langruterne kun mulighed for at booke SAS Go med denne rabat. SAS Plus og SAS Business er ikke med i tilbuddet.

Juletilbuddet giver rabat helt op til 50% på for eksempel en rejse i SAS Go fra København til Chicago. Desværre er der kun 20% rabat på rejser til New York og San Francisco. Men forsat er det nu som man skal overveje at bruge sine bonuspoint, da det med denne julerabat giver ret god værdi for ens EuroBonus point.

Bonusrejser med julerabat for EuroBonus Diamant og EuroBonus Guld.
Bonusrejser med julerabat for EuroBonus Diamant og EuroBonus Guld.

 

Betingelserne for at benytte dette juletilbud er at billetterne kan bookes fra i dag den 9. december og intil 15. december 2014. Rejseperioden er fra 8. januar og gælder indtil 25. marts 2015. En god ting at huske på er at tilslutningsfly er gratis, så det koster ikke ekstra at skulle fra for eksempel en af de jyske lufthavne.

Det er derfor nu man skal ud og bruge sine EuroBonus point, da det med denne julerabat er muligt at opnå en ret god værdi for sine EuroBonus point. En SAS Go billet til Chicago for kun 30.000 EuroBonus point er noget af det billigste jeg har set i nyere tid. Husk at man altid kan annullere sine bonusbillet igen og få pointene genindsat på sin konto og skatte og afgifter tilbagebetalt på sit kreditkort. Så der mistes ikke noget ved at skulle annullere. Derfor anbefaler jeg, at en booking laves hurtigst muligt, og så kan man altid annullere billetten igen.

Læs om juletilbuddet her på SAS hjemmesiden

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *