Kender du Go-hotellerne? måske ikke, men de får nu et femte hotel i kæden

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Go-hotellerne udvider med sit femte hotel – Go Hotel Herlev løfter arven fra Herlev Kro & Hotel.

Arbejdet med at istandsætte de 56 værelser på Go Hotel Herlev er skredet planmæssigt frem i løbet af de seneste måneder, og vi er nu klar til at præsentere de store, flotte, nyrenoverede værelser, der tæller alt fra standard enkeltværelser til Deluxe Dobbeltværelse samt familieværelser. Der planlægges i fremtiden endnu flere tiltag, der sikrer Go Hotel Herlev pladsen som det foretrukne overnatnings- og eventsted i Herlev og omegn.

Alt er gået efter planen, og vi er nu i mål med totalrenoveringen af hotellets værelser, og hotelchef Janne Zagrobelny, der har været med til at styre istandsættelsen sikkert i havn, udtaler således:

Vi kan allerede nu mærke på gæsterne, hvor begejstrede de er for værelsernes nye, skarpe design, og vi glæder os til næste fase, hvor resten af hotellet følger trop.

Janne Zagrobelny, Hotelchef på Go Hotel Herlev.

Bag designet af værelserne står Third Space, der har bestræbt sig på at skabe en stil, der har et nyt og nordisk look, men samtidig trækker tråde til hotellets historie, der går helt tilbage til 1863.

Go Hotel Herlev slutter sig således til en hotelkæde, der i øjeblikket omfatter lufthavnshotellet Go Hotel Copenhagen i Kastrup, det moderne Go Hotel City på Amager og de to charmerende hoteller i indre by Go Hotel Saga og Go Hotel Ansgar. Med tilføjelsen af Go Hotel Herlev stiller Go-hotellerne nu sammenlagt 579 værelser til rådighed på tværs af hovedstadsområdet.

Næste fase venter

Nu hvor værelserne er klar, er næste skridt at opdatere resten af hotellets faciliteter, så de matcher den nye stil. Vi får fx et nyt indgangsparti, en ny ’barception’ med direkte adgang til en lækker gårdhave, en ny morgenmadsrestaurant og mødelokale samt tre flotte, nye selskabslokaler, der fortsat kan danne ramme om store begivenheder i form af konfirmationer, bryllupper, mindehøjtideligheder og mange andre betydningsfulde lejligheder.

Foto: Go Hotels hjemmesidenHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *