Zleep Hotels tillader nu at du kan tage din hund med på hotel

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Zleep Hotels tillader nu hunde på alle danske Zleep hoteller. Dette nye tilbud er en direkte respons på den stigende efterspørgsel fra deres gæster, der ønsker at rejse med deres hunde.

Hos Zleep Hotels mener de, at det skal være muligt at nyde en komfortabel overnatning uden at skulle efterlade vores elskede hunde derhjemme.

Vi har lyttet til vores gæster og er altid på udkig efter måder at forbedre deres ophold hos os. Med dette nye tiltag ønsker vi at skabe en unik oplevelse for både gæster og deres hunde.

Birgitte Nørgaard, Director of Operations på Zleep Hotels.

Med denne nye tilføjelse følger Zleep Hotels med sine kolleger fra Deutsche Hospitality, der har hoteller, hvor det også er tilladt at have sin hund med på hotel.

Yderligere indarbejder tilføjelsen sig i strategien om at levere en gæsteoplevelse, der er tilpasset individuelle behov.

Vi ønsker at skabe en varm og indbydende atmosfære, hvor både vores to- og firbenede gæster kan føle sig hjemme.

Peter Haaber, CEO hos Zleep Hotels.

Zleep Hotels ser frem til at byde både nye og eksisterende gæster, samt deres hunde velkommen på deres hoteller og skabe uforglemmelige ophold for alle.

Foto: Adriana Morales / PixabayHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *