Kender du til en søvnferie?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Emma – The Sleep Company, der er verdens største producent og forhandler af madrasser, senge og tilbehør direkte til forbrugerne, tager forretningen et skridt videre og lancerer et rejseprodukt. De introducerer søvnferier, Emma Sleep Holidays, som sættes til salg i 2023. En ny undersøgelse viser, at 55% af danskerne gerne vil på søvnferie. Som en sommergestus kan en heldig person vinde en søvnferie.

Søvnturisme trender. Det konstaterer det internationale magasin Conde Nast Traveller og det går i tråd med, at problemer med søvnen er steget markant fra 2010 til 2021 . I en hektisk hverdag søger vi måder at genoplade os selv og finde indre ro. På en søvnferie er der fokus på afslapning, hvile og fornyelse, og den giver mulighed for at slippe væk fra de daglige rutiner og fordybe sig i rolige, naturlige og afsidesliggende omgivelser der fremmer afslapning og restitution.
Emma’s søvnekspert Theresa Schnorbach fortæller:

Søvnferie hjælper folk med at træde væk fra daglige stressfaktorer og genopdage behovet for og nydelsen ved en god nattesøvn. Ved at prioritere afslapning og give sig selv mulighed for at være mere i naturen, kan vi hver især fremme vores kognitive funktion, følelsesmæssige balance og øge vores generelle velvære gennem en søvnferie.

Theresa Schnorbach, søvnekspert ved Emma.


Flere videnskabelige undersøgelser har vist, at ophold i naturen kan have positiv effekt på søvnkvaliteten og vores generelle velbefindende. Naturen har en positiv effekt på hormonbalancen, bl.a. falder niveauet af det primære stresshormon, kortisol. Det giver forbedret søvn og en følelse af velvære.

Danskerne er interesserede i søvnferier

En ny undersøgelse udført af Appinio for Emma® viser, at over halvdelen (55%) af danskerne er interesseret i at tage på søvnferie. Det er dog de færreste, som endnu har prøvet det. Undersøgelsen viser også, at danskerne allerede er opmærksomme på søvn i forbindelse med ferien – 44 % anser sengen/madrassen som en vigtig faktor, når der bookes feriebolig. Kun overgået af ”rengøringsstandard” med 53% .

Vind en uges ferie med fokus på afslapning og søvn

Emma holder en konkurrencen – du finder du her.

Her skal du gætte, hvilket land en serie billeder er taget i. Vinderen trækkes den 12. juli 2023. Så skynd dig at deltage i dag.

Kilde: Pressemeddelse
Foto: Emma / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *