KLM fejrer åbningen af deres nye Non Schengen Lounge i Amsterdam

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

KLM’s nyeste lounge i Amsterdam Schiphol lufthavnen er deres store Non Schengen lounge. Den er faktisk også Europas største målt på kvadratmeterne. Kom med indenfor når InsideFlyer tager dig med til åbningen.

Efter et par måneders forsinkelse var det tid til at fejre at sidste del af KLM‘s Crown Lounge i Non Schengen åbnede. KLM har arbejdet på i over 7 år og det er en fuldstændigt fornyet og færdig lounge som torsdag blev præsenteret for blandt andet InsideFlyer.

KLM Crown Lounge – Foto: Ralph/IF.NL

Den første del af loungen åbnede i slutningen af sidste år og den har InsideFlyer besøgt tidligere. Men nu er loungen endelig helt færdig og har fem forskellige zoner. De fem zoner hedder:

  • Polder
  • City
  • Sea
  • Sky
  • Ducth Mountain
Den store KLM Crown Lounge er i 2 plan.

Nu hvor alle områder af loungen er åbne, tilbyder KLM mere end 6.800 kvadratmeter med omkring 1.000 siddepladser.

Med en tale fra Eelco van Asch, senior vicepræsident for Ground Services, er det den ‘største butikslounge’ i verden. Den digitale oplevelse er især central; kunder har mulighed for at tilpasse deres ophold eller komme i kontakt med lounge-personale via servicekolonner eller appen. Loungen blev designet med kunden i tankerne.

Ifølge Van Asch opfylder loungen de forskellige forventninger fra de forskellige grupper af rejsende, der besøger loungen. En lounge med gode og varierede faciliteter er af stor betydning for et overførselsfirma som KLM.

Kunderne har alt, hvad de må ønsker sig.

Eelco van Asch, senior vicepræsident for Ground Services i KLM

Det var koncerndirektør for kundeoplevelser i KLM, Boet Kreiken, som åbnede loungen. Ifølge ham var målet med Crown Lounge at skabe den ‘mest attraktive, digitalt fokuserede’ lounge ‘uden nogenlighed’. Det må være en destination i sig selv, sagde Kreiken. Han understregede også den ‘upåklagelige’ service, hvorved KLM kopierede tilgangen til luften; proaktiv og personlig.

KLM Crown Lounge – Foto: Ralph/IF.NL

Eelco van Asch og Boet Kreiken åbnede i fællesskab loungen, hvorefter et ungdomskor startede i sang med den passende titel ‘Vores hus’.

KLM Crown Lounge – Foto: Ralph/IF.NL

De fem zoner i loungen

Som nævnt tidligere er loungen opdelt i 5 unikke zoner. Lige ved indgangen er Polder, der sigter mod at arbejde, spise eller slappe af. Interiøret kommer fra forskellige kendte, hollandske designere.

Video fra KLM og det pressekit InsideFlyer fik udleveret.

Polder forsætter ind i det hollandske bjerg (Dutch Mountain); den del, der har været åben i et år. Her er blandt andet en tv-stue.

Den nye del på den anden side af rulletrapperne er City, hvor mad og drikke-delen er placeret. Maden med betjent buffet leveres af Vermaat. Der er også en kaffebar med en barista, som vi kender det fra blandt andet SAS. I samarbejde med Heineken er der også en bar.

KLM Crown Lounge – Foto: Ralph/IF.NL

Længere efter City er området Sea. Dette afsnit er dedikeret til afslapning og forfriskning. Der er 20 brusere udstyret med lækre Rituals-produkter. Du kan reservere et plads i køen digitalt via loungesøjlen eller appen.

KLM Crown Lounge – Foto: Ralph/IF.NL

Du kan også booke et værelse til at sove i. Dette er dog mod et ekstra gebyr. 3 timers brug koster € 49,50 og 5 timer 75 €. Du kan booke online på forhånd. Du kan også betale med Flying Blue miles. Her får du en enkelt værelse med en seng, stol, håndvask og et TV. Der er ikke noget privat toilet eller bruser.

KLM Crown Lounge – Foto: Ralph/IF.NL

Øverste etage er domineret af Sky; det betalte lounge-koncept.

KLM Crown Lounge – Foto: Ralph/IF.NL

I Blue bar kan du nyde premium (alkoholiske) drinks og cocktails.

KLM Crown Lounge – Foto: Ralph/IF.NL

På Blue restaurant kan du gå i god mad med en menu designet af kok Joris Bijdendijk fra RIJKS i Amsterdam. Der er også private spiseområder og endda et osteværelse her.

KLM Crown Lounge – Foto: Ralph/IF.NL

For at imødekomme passagerernes forskellige rytmer er der ingen faste skiftetider for menuerne i løbet af dagen. Morgenmad starter ved € 16, frokost og middag ved € 28. Afhængig af den tid, du har, kan du tage et par à la carte-retter eller en fuld menu. Du kan også betale med Flying Blue miles. Forholdet er € 1 for 250 miles.

Sådan præsentere KLM selv deres Blue restaurant for kunderne.

Brug af Blue er åben for alle KLM-passagerer, men hvis du endnu ikke har adgang til lounge, skal du købe dette ekstra.

Hvem har adgang

Følgende giver adgang til KLM’ Crown Lounge i Non Schengen området (Den findes ved at kigge efter Lounge nummer 52):

  • Business Class passagerer
  • Flying Blue Platinum og Gold medlemmer plus en gæst. Yderlige gæster skal betale for adgangen (inklusiv børn)
  • SkyTeam Elite Plus medlemmer plus en gæst

Du kan besøge lounges hjemmeside her for mere information.

InsideFlyer var inviteret af KLM til at deltage og vores hollandske redaktør var derfor med til åbningen af loungen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *