Rejse Deal: SAS med Black Friday tilbud

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Black Friday 2019 er i fuld gang og SAS har meldt sig ind i kampen om kunderne. De har sat masser af flybilletter på udsalg. Kig med og se om der er nogle som passer dig og der hvor du gerne vil rejse hen.

Vi kigger i denne rejse deal primær på rejserne til USA og Asien. Men du kan søge efter flybilletter til Norden og Europa her.

Black Friday tilbud på USA og Asien

Lad os starte med at afklare at disse priser ligner ganske meget det niveau, som vi ser når SAS for eksempel kører en gang Friends & Family. Så der er ikke sådan nogle helt vilde tilbud at finde.

Priserne er dog gode for direkte ruter og især når vi lige har fået at vide at Norwegian ikke længere er en direkte konkurrent til SAS, da de nedlægger alle deres langruter fra København.

Et par gode priser er New York for 2.486,- kroner eller Miami til 2.786,- kroner. Du kan også booke dig på en tur til Chicago fra Februar måned og så prøve den helt nye Airbus A350-900, som SAS lige har fået leveret fra Airbus. Der kan du få en returbillet for 2.986,- kroner.

Rejseperioden er fra den 8. januar 2020 og frem til den 10. juni 2020 for USA. For Skandinavien og Europa er det fra den 2. januar 2020 og frem til den 31. maj 2020.

Du skal booke din flybillet senest den 2. december 2019 for at udnytte denne Black Friday kampagne.

Søg selv efter priserne her

Brug denne søgeboks til at finde dine billigste flybilletter. Det er ofte billigere at booke via et online rejsebureau i forhold til SAS selv.