KLM forbinder rejsende via hologramstationer

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

For at hjælpe sine rejsende og fremme vidensudveksling omkring lande og destinationer, byggede KLM i 2018 unikke hologramstationer i udvalgte lufthavne i Amsterdam, Oslo og Rio de Janeiro.

Om det er en forretningsrejse til London eller en charterrejse til Aruba, vil andre rejsende gerne have et godt billede af lige netop den destination, de leder efter. Ofte er de bedste indsigter dem, du bringer hjem efter at have været ude i
verden.

For at opmuntre rejsende til at dele deres bedste rejsetips og oplevelser før afrejsen, opførte KLM midlertidige hologramstationer under kampagnen “Take-Off-Tips” sidste år.

Ubegrænset vidensudveksling

Hologramstationerne, også kaldt for “Take-Off-Tips bar” blev brugt i lufthavne i Oslo, Amsterdam og Rio de Janeiro. Stationerne fungerede som mødeplatforme og gennem moderne tredimensionelle projektionsteknologier kunne mennesker, som var geografisk adskilt fra hinanden, “fysisk” interagere med hinanden. Oplevelsen kunne realiseres ved brug af en persons sporingsdata, som blev projiceret på et specialfremstillet lærred, der var opstillet på stationerne.

Maria Hagelberg, marketingchef for Air France-KLM Nordeuropa siger:

Kampagnen “Take-Off-Tips” er en sjov måde for os at forbinde folk, som er på vej ud i verden. En af grundene til, at vi er verdens ældste flyselskab er, at vi altid har været gode til innovation og til at skabe nye måder at hjælpe vores kunder på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *