Cathay Pacific har netop åbnet ”The Sanctuary” i deres The Pier Business Class lounge i Hong Kong

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Et besøg i Cathay Pacific’s ”The Pier Business Class Lounge” i Hong Kong, er nu blevet endnu mere fordelagtigt for krop, sind og sjæl, da flyselskabet nu har åbnet et dedikeret yoga og meditationsrum i loungen.

Området ”Sanctuary by Pure Yoga” er designet i samarbejde med The Pure Group og dækker over et område på 700 kvadratmeter. Det nye område er opdelt i 2 zoner – ”The Body Sanctuary” som er dedikeret til Yoga, samt ”The Mind Sanctuary” som er dedikeret til meditation og mentalt afslapning.

Sanctuary by Pure Yoga er det seneste samarbejde mellem Cathay Pacific og the Pure Group. I januar 2011 lancerede man ”Travel Well with Yoga” som er en række inflight videoer, der hjælper passagerene med at lette deres rejse med meditation og Yoga.

Cathay Pacifics General Manager for Customer Experience and Design udtaler

Wellness bliver stadig vigtigere og vigtigere for vores kunder – og med det nye tiltag “The Sanctuary by Pure Yoga” i vores Pier Business Class Lounge bliver det, det perfekte sted at slappe af før en flyvning. Vi lytter meget til vores kunders behov og udvikler os løbende for at forbedre deres oplevelse hos os. Uanset om det gælder spisning på vores populære nudelbar, om man bare skal arbejde eller nyde en drink i baren eller på Teahouse, er der utallige måder for vores rejsende kunder at tilbringe tid i loungen. Nu bliver de også opfordret til at meditere og øve yoga, inden de flyver med os.

Sanctuary by Pure Yoga er åbent for rejsende, der har adgang til Cathay Pacific The Pier Business Class Lounge I Hong Kong lufthavn, samt medlemmer af Diamond, Gold og Silver Marco Polo Club.

Cathay Pacific og Cathay Dragon First og Business Class passagerer vil også kunne nyde det nye tilbud.

Medlemmer af Marco Polo Gold & Diamond Club, der ankommer til Hong Kong med en Cathay Pacific eller Cathay Dragon flyvning, har gratis adgang til både Pure Fitness eller Pure Yoga – helt op til 12 gange om året.

Herunder kan du læse lidt mere om Body & Mind Sanctuary

Body Sanctuary

Ved et besøg i Body Sanctuary, har man mulighed for at dyrke yoga, hvor der også tilbydes guidede videoer med yoga-undervisere. Der findes også et område til selvpraksis, hvor man kan være lidt alene. Derudover er der placeret stole i området til øvelse af siddende strækninger. De siddende øvelser er lavet, så man kan få instruktioner om, hvordan man strækker forskellige dele af kroppen, mens man sidder ned. Øvelserne er designet til at forbedre cirkulationen, mobilitet samt slappe af i sindet for en behagelig og afslappende rejse.

Billede fra The Body Sanctuary
Kilde: Cathay Pacific

Mind Sanctuary

I Mind Sanctuary er der to typer af meditation på tilbyd. Den første er lydmeditation: Her kan kunderne lytte til guidede meditationssessioner i støjreducerede hovedtelefoner, fortalt af Pure Yogas eksperter.

Den anden type af meditation er store komfortable puder man kan sidde på. Derudover er der placeret grafik på væggen overfor og herinde har man mulighed for at praktisere Trataka Yoga.

Begge metoder er med til at hjælpe med at forbedre fokus, hukommelse og visualiseringsfærdigheder.

Billede fra The Mind Sanctuary.
Kilde: Cathay Pacific

 

Cathay Pacific’s lounges hører allerede til blandt verdens bedste og det bliver derfor spændende at følge det nye tiltag om Yoga og afslapning i deres lounge i Hong Kong.

Kilde og forsidebillede: Cathay PacificHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *