KLM genoptager flyvninger fra Aalborg

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

KLM Royal Dutch Airlines fortsætter med at udvide deres rutenetværk og genoptager fra den 15. juni ruten mellem Aalborg og Amsterdam. KLM vil med genoptagelsen servicere ruten med én daglig afgang alle ugens syv dage.

Både København og Billund har været en del af KLM’s rutenetværk under hele Covid-19 krisen, hvor tilføjelsen af Aalborg nu fuldender rutenetværket i Danmark.

Og som vi skrev i dagens tidligere artikel, så kommer Aalborg nu med på rutenettet igen.

Vi er meget tilfredse med igen at kunne tilføje Aalborg til vores rutenetværk og byde passagerer fra Jylland velkommen tilbage. Som det ser ud nu tilbyder vi 20 ugentlige afgange fra 3 gateways til de danskere, der har brug for at rejse. Og I takt med at verden gradvist åbner mere op, og rejser bliver en mulighed igen, er vi klar til yderligere at udvide vores rejseudbud med flere afgange og større fly.

Anita Wagner Feddersen, Salgsdirektør Air France KLM, Danmark og Island

Det planlagte europæiske rutenetværk inkluderer 45 destinationer i juni og 73 destinationer i juli. Netværket er struktureret således, at så mange flyvninger som muligt er forbundet med det interkontinentale rutenetværk.

Vi er glade for, at KLM genoptager deres flyvninger fra Aalborg til Amsterdam. Dette betyder, at vi igen har en direkte forbindelse til Europa og resten af verden. For hele luftfartsbranchen har det været en svær tid, men nu kan vi tilbyde rejsemuligheder til dem, der har brug for at flyve. Det er vigtigt, ikke kun for virksomhederne omkring Aalborg, men også for hele samfundsfællesskabet. Langsomt og på sikker vis bevæger vi os tilbage til flere daglige afgange, som vi er vant til.

Søren Svendsen, lufthavnsdirektør i Aalborg Lufthavn.

KLM forventer at antallet af afgange stiger med mere end 60%.

Vi åbner op for vores rutenetværk langsomt og omhyggeligt. I sammenligning med juni vil antallet af flyvninger stige med mere end 60 procent. Vi vil have over 3.000 afgange i Amsterdam Airport Schiphol, som svarer til mellem 25 og 30 procent af det normale antal afgange.

Anita Wagner Feddersen, Salgsdirektør Air France KLM, Danmark og Island

I juli vil KLM tilbyde flyvninger til 51 interkontinentale destinationer og følgende europæiske destinationer, som løbende kan ændres:

Aalborg, Aberdeen, Alicante, Athen, Barcelona, Basel, Bergen, Berlin Tegel, Bilbao, Billund, Birmingham, Bukarest, Bologna, Bordeaux, Bristol, Budapest, Bruxelles, Cagliari, Catania, Dublin, Düsseldorf, Edinburgh, Firenze, Gdansk, Geneve, Genoa, Glasgow, Göteborg, Hamborg, Hanover, Helsinki, Ibiza, Inverness, Istanbul, Kiev, København, Krakow, Leeds Bradford, London City, London Heathrow, Lissabon, Luxembourg, Lyon, Madrid, Malaga, Manchester, Montpellier, Moskva, Milano, München, Nürnberg, Newcastle, Nice, Oslo, Paris, Oporto, Prag, Rom, St. Petersborg, Split, Stavanger, Stockholm, Stuttgart, Toulouse, Trondheim, Valencia, Venedig, Warszawa, Wien, Zagreb, Zürich.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *