Hyatt sommer kampagne: Alle får tre gange så mange point og elite medlemmer får 2.500 point

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hyatt er kommet på banen med en kampagne, der skal få gæsterne til at bo på kædens hoteller over sommeren. Denne gang ser vi en kampagne, der giver klare fordele – og som vi derfor kan anbefale.

World of Hyatt har lige meddelet, at der kommer en ny kampagne over sommeren. Den kaldes Bonus Journeys, og vil løbe i 3 måneder. Fra 15. juni til 15. september.

Kampagnen består af 2 dele:

  • Fra andet ophold får du tre gange så mange point
  • Medlemmer med Hyatt elite status vil få 2.500 bonus points på deres første ophold.

Du skal tilmelde dig, for at få de mange point.

Hvis du har elite status hos Hyatt, skal du tilmelde dig her.

Hvis du er standard medlem hos Hyatt, skal du tilmelde dig her for at kunne få 3 gange så mange point på dit ophold.

Kort vurdering

Hyatt har aldrig haft kampagner for alle hoteller i kæden over sommeren. Dette er en nyhed. Jeg havde forventet, at corona virussen ville lægge så mange begrænsninger på rejseaktiviteterne over hele verden, at Hyatt ville vente til efteråret med en kampagne som denne. Men jeg blev positivt overrasket. Hyatt vil kickstarte forretningen med at give 3 gange så mange point.

Medlemmerne optjener normalt 5 basispoint for hver amerikanske dollar, man bruger på hotellet. Et point har normalt en værdi på mellem 1,6 og 1,8 amerikanske cent. Så med kampagnes 3 dobling af pointoptjeningen, svarer det reelt til, at du får en rabat i størrelsesordenen 24 – 27 % på priserne før moms og afgifter. Dog først fra det andet ophold.

Statusmedlemmerne får ovenikøbet de 2.500 ekstra point på deres første ophold. De har en værdi på 40 amerikanske dollars.

Hvis du ikke allerede er medlem, skulle du nok melde dig ind i programmet. Specielt hvis du forventer at du over sommeren kommer til at bo på et hotel, hvor du kan optjene point.

Vi har tidligere skrevet om andre hotelkæders kampagner. Radisson har tilbud på værelserne men sælger også point med rabat. Nordic Choice har billige værelser og Small Danish Hotels giver dobbelt så mange point på deres loyalitets program. Der er mange muligheder for at få et godt tilbud på sommerens hotelophold. Så tjek alle muligheder, før du laver din reservation.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Craig Sowerby og bragt på vores britiske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *