Radisson Dream Deals. Drømmen, der forsvandt.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Radisson har lige offentliggjort den nye kampagne med Dream Deals. Radisson lover gode rabatter og flere bonuspoint. Men pas på: Du kan måske få billigere ophold og bedre betingelser, hvis du ikke bruger denne kampagne.

De nye Dream Deals kunne være interessante for forretningsrejsende. Men måske også for turister, der rejser til lande, hvortil Udenrigsministeriet ikke længerer fraråder rejser. Jeg må imidlertid starte med en advarsel: Tilbuddet kan både være dyrere og have dårligere betingelser end andre tilbud på Radissons hjemmeside. Så tjek priserne en ekstra gang, før du reserverer

Før du reserverer et hotelophold, bør du undersøge Udenrigsministeriets rejsevejledning. Du bør også tjekke hvordan din rejseforsikring dækker. Endelig bør du undersøge, om din arbejdsgiver har indført specielle regler i forbindelse med COVID-19 pandemien. Nogle arbejdspladser forlanger eksempelvis, at du ikke må tage på arbejde i 2 uger efter hjemkomsten fra at land, hvortil Udenrigsministeriet fraråder rejser. Disse 2 uger er uden løn.

Tilbuddet

  • Dream Deals skal reserveres senest 14. juli. Opholdet skal afsluttes senest 31. August.
  • Medlemmer af Radisson Rewards kan få op til:
    • 25% rabat på ophold i Europa, Mellemøsten, Afrika, Asien og Stillehavsområdet. Opholdet kan tidligst starte 10. juni
    • 20% rabat på ophold i Canada, USA, Sydamerika og Caribien.
  • Medlemmer af Radisson Rewards får en bonus på 2.500 point på hvert ophold.
  • Dream Deals er forudbetalte. I princippet kan de ikke ændres eller afbestilles. Men på grund af COVID-19 har Radisson lempet betingelserne, så opholdet blot skal afbestilles 8 dage før ankomsten. Denne frist er dog i Asien erstattet af “hotellets politik”, som Radisson skriver det på hjemmesiden
  • Alle detaljerede regler fremgår af Radissons hjemmeside.

Er det et godt tilbud?

Mit råd er, at du skal tjekke priserne grundigt. Jeg vil ikke gå ind i tekniske forklaringer, men blot give et eksempel på, at Dream Deals faktisk ikke er et godt tilbud. Ja faktisk får du både værre afbestillingsbetingelser og højere pris ved at bruge Dream Deals.

Priser på et ophold på Radisson Blu Scandinavia Hotel i København. 3. – 5. juli 2020

Jeg har søgt prisen på et ophold fra 3. – 5. juli på Radisson Blu Scandinavia Hotel i København for 2 personer. Søgningen er foretaget 4. juni om aftenen. Som det ses i første linje, kan jeg på et ophold med morgenmad for 983,45 kroner per nat. Af 2. linje fremgår, at Dream Deals UDEN morgenmad er dyrere. Det koster 988 kroner per nat. Den sidste linje viser, at Dream Deals med morgenmad koster 1216 kroner pr. nat.

Dream Deals med morgenmad på denne overnatning koster altså godt 230 kroner mere pr. nat end det bedste alternativ. Og så skal jeg fortryde min Dream Deals senest 26. juni, mens den billigere reservations kan afbestilles helt frem til 2. juli.

Jeg ved godt, at du går glip af 2500 bonuspoint på de 2 nætter. Men disse point har normalt en værdi på omkring 3 øre. Denne “gevinst” på 75 kroner kan ikke opveje merprisen.

Råd og anbefalinger

Mange hotelkæder har gode tilbud lige nu. For de ønsker alle at kickstarte efterspørgslen med gode priser og tilbud på bonusophold. Derfor bør du nok udvide din søgning, når du skal finde et godt hotel. Hvis du alene går efter en god pris (sammenholdt med kvaliteten), skal du ikke kun lade dig begrænse til de hotelkæder, du normalt benytter.

Bonuspoint kan købes for dyrt. Det eksempel, jeg har vist i denne artikel kan tjene som advarsel for alle.

Hvis du allerede har en hotelreservation på et Radisson hotel, som kan fortrydes uden omkostninger, bør du måske også tjekke, om du i dag kan få et billigere ophold. Det ser ud til, at Radisson lige nu giver store rabatter. Og de er da også værd at tage med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *