Lufthansa Group: 2.000 ugentlige afgange fra midten af juni

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lufthansa Group begynder at flyve til mange feriedestinationer, når landene i Europa igen åbner op for at modtage turister. Vi giver her en oversigt.

Som annonceret for tre uger siden begynder flyselskaberne i Lufthansa-koncernen igen at flyve på mange af de ruter, der har været lukket under COVID-19 pandemien. Ruterne åbnes op i anden halvdel af juni. Ligesom i første halvdel af juni er fokus på sommerens turistdestinationer. Målet er at gøre så mange destinationer som muligt tilgængelige for feriegæster og forretningsrejsende. Dermed udvider Lufthansa Group sit europæiske og interkontinentale netværk.

Før du bestiller en ferierejse, bør du tjekke Udenrigsministeriets rejsevejledning og hvordan din forsikring dækker.

Med Lufthansa til Dubrovnik, Ibiza m.m.

Fra 15. juni genoptager Lufthansa flyvninger til omkring 20 tyske og europæiske destinationer fra Frankfurt. Disse inkluderer så attraktive feriedestinationer som Dubrovnik, Faro, Venedig, Ibiza og Málaga. Fra München genoptages flyvningerne til hele 34 destinationer. Disse inkluderer Porto, Split, Cypern, Biarritz, Agadir og mange flere. Derudover øges den ugentlige frekvens på de populære destinationer med stor efterspørgsel. Dette er eksempelvis ruterne til Mallorca og den populære tyske ferieø Sylt, der ligger i Vesterhavet, lige syd for Rømø. Som et resultat øger Lufthansas antallet af ugentlige afgange fra ca. 500 til næsten 900 i knudepunkterne Frankfurt og München.

Flyselskaberne i Lufthansa-gruppen øger udbuddet af flyrejser i takt med den stadigt voksende interesse hos kunderne. Det ses tydeligt i efterspørgslen, at der er kommet en gradvis lempelse af rejsebegrænsninger og indrejseregler i forskellige lande. Den tyske regering har lempet rejsevejledningerne for 31 europæiske lande.

Flyselskaberne i Lufthansa Group planlægger at udvide aktiviteterne til omkring 2.000 ugentlige forbindelser til mere end 130 destinationer over hele verden. Denne plan er kan justeres, hvis der kommer ændringer i rejserestriktionerne.

Flere langdistance ruter

I øjeblikket har selskaberne i Lufthansa Group 34 langdistanceruter. I alt tilbyder flyselskaberne omkring 112 ugentlige forbindelser til destinationer uden for Europa.

Fra Frankfurt flyver Lufthansa til:

  • Kairo
  • Peking
  • Shanghai
  • San Jose

Fra München betjenes disse destinationer:

  • San Francisco
  • Delhi
  • Montréal
  • Seoul

Austrian Airlines får igen luft under vingerne

Efter en pause på næsten 90 dage begynder Austrian Airlines med regelmæssige ruteflyvninger. Fra 15. juni 2020 vil selskabet flyve til 37 destinationer. Det er planlagt at denne opstart vil foregå over 2 uger, hvor selskabet eksempelvis vil betjene Bruxelles, Berlin, Bukarest, Tirana og Tel Aviv. Planen er naturligvis under forbehold for ændringer i myndighedernes restriktioner og begrænsninger i flytrafikken.

Med SWISS til Italien

SWISS planlægger at øge antallet af destinationer i Italien fra anden halvdel af juni. Fra Zürich vil selskabet flyve til bl.a. Brindisi, Firenze, Napoli, Palermo og Rom. Fra Genève kan SWISS-passagerer igen flyve til Faro og Nice. SWISS fortsætter med at betjene omkring ti destinationer på andre kontinentet. Disse inkluderer bl.a. New York JFK, Newark, Chicago, Singapore og Johannesburg.

Eurowings flyver til solen

Eurowings vil udvide sin flyplan i løbet af juni. Udvidelsen omfatte 40 nye sol destinationer i Europa. Selskabet fordobler antallet af anvendte fly til 20 Airbus ved udgangen af ​​juni. Europas mest populære sol-ø, Mallorca, kommer i fokus, når frekvensen skal øges. Desuden flyver Eurowings til de populære tyske ferieøer Sylt (i Vesterhavet syd for Rømø) og Heringsdorf (i Østersøen tæt ved den polske grænse). Derudover flyver selskabet til ferielande som Grækenland og Kroatien.

Brussels Airlines flyver igen

Som det blev kendt i midten af ​​maj, har Brussels Airlines planer om at genoptage regelmæssige passagerflyvninger. Fra 15. juni flyver Brussels Airlines til udvalgte destinationer i Europa, f.eks Berlin, Wien, København, Lissabon, Porto, Rom, Athen eller Madrid. Flyvninger til Tel Aviv genoptages også. Fra 22. juni udvides rutenetværket til også at omfatte andre byer som Paris, London, Genève og Milano samt soldestinationer som Tenerife, Las Palmas, Heraklion, Kos, Dubrovnik eller Dakar. Kinshasa er den første interkontinentale destination, som vil blive betjent. Ruten startes op fra 22. juni. Andre interkontinentale destinationer som New York, Accra, Entebbe og Douala er tilbage på rutekortet fra juli

Air Dolomiti flyver indenrigs i Italien

Air Dolomiti har allerede bebudet, at selskabet begynder at flyve på nye italienske indenrigsruter. 5. juni flyver selskabet sin første tur fra Firenze til Catania og Palermo. 19. juni begynder selskabet at flyve til Bari og Cagliari.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig bragt på vores tyske søsterside.

Forsidefoto: © Lufthansa

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *