DFDS Seaways åbner ny rute mellem Frederikshavn og Oslo fra d. 25. juni 2020

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

DFDS Seaways lancerer en ny rute mellem Frederikshavn i Danmark og Oslo i Norge. Dermed udnytter de at Stena Lines stoppede deres rute.

Stena Line meddelte at de valgte at indstille deres rute mellem Frederikshavn og Oslo grundet Corona krisen. Nu vælger DFDS Seaways at lancere en ny rute mellem Frederikshavn i Danmark og Oslo. På den nye rute vil deres to populære passagerskibe, Pearl Seaways og Crown Seaways, sejle til og fra Frederikshavn på vejen til henholdsvis Oslo og København.

Sejlplanen indtil d. 31. august inkluderer en daglig afgang fra Frederikshavn kl. 23.30 med ankomst i Oslo kl. 09.00 næste morgen, og en daglig afgang fra Oslo kl. 12.00 med ankomst i Frederikshavn kl. 22.00 samme dag.

Dette betyder også, at sejltiderne mellem København og Oslo vil blive ændret. Der vil være en daglig afgang fra København kl. 14.00 med ankomst i Oslo kl. 09.00 næste dag samt en daglig afgang fra Oslo kl. 12.00 med ankomst i København kl. 09.00 næste dag. Det giver endnu mere tid og større mulighed for at nyde de maritime omgivelser og oplevelsen om bord.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *