Singapore Airlines er tilbage i København

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fra midten af juni måned kommer Singapore Airlines tilbage til København. Det er en god mulighed for rejsende fra hele Skandinavien at komme til Asien mere direkte og hurtigere og rejse i transit videre.

Åbningen er et klart tegn på at forventninger til at at Singapore og andre lande i Asien åbner mere op. Lige nu er kravene ved ankomst de samme – strenge – krav, men for forretningsrejsende og singaporeanerne er dette en god nyhed. Singapore åbnede netop for kort tid siden op for at rejse i transit fra Singapore. Dette gør derfor ruten endnu mere attraktiv, da der er gode forbindelser videre i Asien og til Australien.

Tidstabellen

Som nævnt er det kun en ugentlig afgang, men situationen overvåges og der kommer helt sikkert flere afgange til, så snart efterspørgsel og muligheder er der.

Det bliver forsat en Airbus A350-900 som Singapore Airlines indsætter på deres rute. Første afgang bliver den 18. juni 2020. Der er afgang om torsdagen fra Singapore og ankomst fredag morgen. Returflyvningen sker om lørdagen og ankomst i Singapore søndag morgen. Ved at lade flyet stå i København en dag mellem fredag og lørdag, så kan de bruge samme besætning på returflyvningen.

Vi har kigget på en tur i juli måned og priserne er ikke høje og ligger i samme niveau som sidste år.

Økonomi til 5.913,-

Premium Economy til 11.423,-

Husk også at Singapore Airlines frem til den 30. juni 2020 tilbyder meget fleksible ombookninger. Så selvom du køber en normalt ikke fleksibel billet, så kan du uden gebyr ombooke den. Hvis det kræver en dyrere billetklasse, så skal du betale prisforskellen. Dette gælder på alle Singapore Airlines og SilkAir flyvninger.

Kom med indenfor og se hvad Singapore Airlines tilbyder ombord på en af deres Airbus A350-900:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *