Turiststatus fra Frankrig

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Frankrig ser frem til den 15. juni og en forhåbentlig bekræftelse af genåbningen af EU’s grænser. Dette udtaler den franske premierminister i en tale. Så Frankrig kan også blive et sted ferien kan afholdes – hvis Danmark blandt andet opdatere rejsevejledningen.

Den franske turistindustri har i samarbejde med den franske regering arbejdet på sundhedsprotokoller for at sikre såvel medarbejdere som de besøgendes sikkerhed ved at hente inspiration fra bedste praksis.

De franske strande, landområder og bjerge, der er oplagte mål for vandreture og andre outdoor aktiviteter, forlystelsesparker, kulturelle seværdigheder, restauranter og indkvarteringstilbud venter på turister fra Danmark, som vi håber snart igen vil kunne nyde den franske art de vivre, starte dagen med en café crème og croissant på en fortovscafé eller nyde franske måltider med venner eller familie, og give sig tid til at nyde (goutere) genforening og velsmagende franske retter og vin.

Caroline Leboucher, CEO, Atout France.

Link til de seneste COVID-19 nyheder finder du på Atout France’s hjemmesiden

Nyheder fra den franske premierminister den 28. maj 2020

Den franske premierminister har meddelt, at Frankrig ser positivt på genåbning af EU’s indre grænser – inklusive Schengen-området og England – fra den 15. juni, hvis sundhedssituationen tillader det, uden forpligtelse til en fjorten dages karantæne for rejsende fra europæiske lande. Frankrig vil anvende gensidighedsprincippet for de medlemsstater, der holder deres grænser lukkede for rejsende der kommer fra de franske territorier eller pålægger dem karantæne.

Resumé af premierministerens tale ligger her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *