Radisson Rewards har sommerudsalg

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Radisson Rewards sælger lige nu point til halv pris – eller som loyalitetsprogrammet selv siger: Køb og få det dobbelte antal point. Mit råd: Pas på, for point kan også købes for dyrt.

Indtil 30. juni 2020 får du 100% bonus, når du køber point hos Radisson Rewards. Det er noget af et tilbud – og vi har ikke set tilsvarende kampagner de sidste år. I 2019 var det kun 50% bonus på dit pointkøb. Men før du svinger kreditkortet, så tænk dig om – og tjek om du sparer penge. Du betaler immervæk 0,35 amerikanske cent for hvert point, der kommer ind på din konto. På en del hoteller er det faktisk billigere at betale med penge end at bruge point – selv dem købt til den lave kampagne pris.

Jeg skal for en god ordens skyld huske at skrive, at jeg i mange år har været stor fan af Radisson Rewards. Det ses eksempelvis i denne artikel, hvor jeg gennemgår programmet. Men derfor kan man godt regne på de forskellige tilbud – og også vurdere, hvor gode de reelt er.

Min største anke mod Radisson Rewards er, at du ikke altid er sikker på, at du kan få et ophold betalt med bonuspoint. Der er nemlig begrænsninger på, hvor mange hotelværelser, der sælges for point. Og også hvilke perioder, man kan få en bonusovernatning. Og så nytter det ikke noget at have mange point på kontoen, når der ikke er muligt at reservere et værelse.

Eksempel: Første week-end i juli.

For at tjekke hvor fordelagtigt dette sommerudsalg er, har jeg søgt på et ophold for 2 personer. Der blev søgt på ophold med ankomst 3. juli og afrejse 5. juli. Søgningen blev foretaget 3. juni. Jeg er opmærksom på, at søgninger på de samme hoteller efterfølgende kan give andre resultater hvis du ønsker at tjekke tallene. Ligeledes kan søgninger på andre datoer også give andre resultater.

Dine overvejelser skal derfor baseres på priserne på de hoteller, du ønsker at bo på. Og for de dage, du overvejer at bo på dem. Desuden bør du tjekke udenrigsministeriet rejsevejledning, før du køber point og reserverer værelser. Rejsevejledningen kan ændres inden din ferie – og det kan have betydning for dit valg af rejsemål.

København: Det giver mening

Hotel Radisson Collection Royal Hotel ved hovedbanegården og Tivoli har mange værelser. Hvis du altså vil betale med dit kreditkort. Men det er umuligt at finde et ophold på hotellet, hvis du vil betale med point.

Vælger du at bo på Radisson Blu Scandinavia Hotel, kan du få overnatningen i et standardværelser for 44.000 point. Disse point koster 154 USD, hvis du køber dem i kampagnen. Denne reservation er inklusiv morgenmad. Desuden er den fleksibel og kan fortrydes indtil til kl. 16.00 på ankomstdagen. En tilsvarende overnatning koster 216,35 USD. Du sparer altså mere end 60 USD per nat.

Resultat af søgning for et ophold på Radisson Blu Scandinavia Hotel for dagene 3. – 5. juli

Det skal dog tilføjes, at du kan få billigere ophold med morgenmad, der kan fortrydes indtil dagen før forventet ankomst. Her er besparelsen ved betaling med point lige under 40 USD per nat.

Hvis du kan undvære morgenmaden (eller har Platinum-status, så du kan få morgenmaden gratis), er den bedste anvendelse af pointene nok at vælge en delvis betaling med point. Her får du en overnatning for 10.000 point + godt 117 USD. Hertil kommer betaling af morgenmad for din rejseledsager.

Tyskland, Stockholm og Oslo skuffer

Med de nuværende rejserestriktioner, frarådes overnatninger i byer med over 750.000 indbyggere. Det betyder med andre ord, at Stockholm har for mange indbyggere til, at vi vil undersøge priserne dér. Også tyske storbyer som Berlin, Frankfurt og Hamborg er også for store til overnatninger med den nuværende rejsevejledning.

Priserne for en overnatning i Oslo er vist nedenfor. Som det fremgår af tallene, skal der her bruges 70.000 point (som har en værdi på 245 USD). Da den dyreste overnatning kun koster 165,54 USD, er det alt for dyrt at betale med point. Det samme ses ved overnatninger på Radisson hoteller uden for de store byer i Tyskland.

Priserne på en overnatning fra 3. til 5. juli på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Det skal bemærkes, at søgninger på andre hoteller i Oslo kan give andre konklusioner.

Island er lige så fordelagtigt, som København.

Nedenfor er vist priserne på Radisson Blu Saga Hotel i Reykjavik. Konklusionen bliver den samme som for overnatninger i på Radisson Blu Scandinavia Hotel i København.

Priserne på en overnatning på Radisson Blu Saga Hotel Reykjavik for dagene 3. – 5. juli

Vores anbefaling

Baseret på disse eksempler er min anbefaling:

 • Tænk dig om, før du køber point. Somme tider er det bedre at betale for et ophold end tage det som en bonusovernatning.
 • Undersøg, hvad du reelt tjener, når tager en bonusovernatning for købte point.
 • Husk, at der kan gå op til 48 timer fra du køber pointene til de er på din konto. Bonusophold, der er tilgængelige, når du køber point er måske ikke til rådighed, når pointene står på din konto.
 • Du har meget større handlefrihed, hvis du betaler med penge. Også til at vælge andre hoteller, end dem, der er med i Radisson Rewards.

Det med småt

Vi har valgt at gengive de detaljerede regler på engelsk for at undgå eventuelle uklarheder og misforståelser i oversættelsen

 • The “Purchased Points 100% Bonus” offer (the “Offer”) is valid for Radisson Rewards Points (“Points”) purchased between June 1, 2020 through June 30, 2020 (“Offer Period”) only.
 • Radisson Rewards Members (“Members”) will receive a Point bonus of 100% for purchases of up to 120,000 Points.
 • Members can purchase Points up to an annual maximum of 120,000 points during the Offer Period (up from the annual max of 80,000-point limit).
 • A minimum of 1,000 Points must be purchased to qualify for the bonus.
 • Maximum bonus Points awarded is 120,000 points. Bonus points will not be applied to the yearly Point purchase maximum .
 • Bonus Points and purchased Points will be posted to the Member’s Radisson Rewards account as one transaction within 24-48 hours of purchase.
 • Offer does not apply to Points purchased as a gift.
 • Radisson Rewards reserves the right to add, modify, or discontinue the Offer without notice.
 • Void where prohibited by law. Other exclusions may apply.
 • By participating in this Offer, you agree and consent to these Terms and Conditions, the Points Purchase Terms and Conditions (except as modified above), and the Radisson Rewards Terms and Conditions.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *