Bo ubegrænset på Nordic Choice Hoteller i sommeren

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi har fået besked om denne ret gode rejse deal på hotelovernatninger i løbet af sommeren. Ubegrænset eller 10 nætter på hotel for et fast (billigt) beløb er muligt.

I en besked har vi fået information om dette tilbud, som giver dig mulighed for at bo ubegrænset på de fleste Nordic Choice Hoteller hele sommeren. Hvis ubegrænset er for meget, så er der også en billigere pakke med 10 overnatninger. Det er nok året rejse deal må vi nok sige.

Der er det lille problem, som hedder adgang til de enkelte lande i form af transport og potentielt lukkede grænser. Lige nu er det muligt til Sverige. Derimod er Norge i øjeblikket lukket, men der er forhandlinger i gang om at åbne grænserne op. Så det kan hurtigt ændre sig – begge veje.

Der er også en vigtig ting som hedder tilgængelighed. Er hotellerne åbne og er der værelser til jer i på de datoer du ønsker. Så kontroller dette før du trykker på “køb” knappen.

Sommerferie i Norden

Da det lige nu ikke ser ud til at den store ferie sydpå er muligt, så er dette bestemt en god måde at holde sommerferie på i Norden. Det gør at du med 2 voksne og 2 børn (op til 9 år) får hotel med morgenmad som en del af pakken. Hvis det endda er på et Clarion hotel, så er der også et let aftenmåltid med i prisen. Børn over 9 år koster godt 65 DKK ekstra pr nat.

God værdi må det nok siges at være. Kigger vi på de 10 overnatninger for 8.000 NOK, så er det kun omregnet godt 540,- DKK for hver nat – og det er med morgenmad.

Du finder de to tilbud her:

Få begræsninger i de to tilbud

Du kan ikke bo ubegrænset på det samme hotel. Der er sat en grænse på 5 sammenhængende dage på det samme hotel. Detter gælder dog kun for den ubegrænsede pakke. Du kan godt vælge at bo på det samme hotel i 10 dage, hvis du har lyst til dette.

Derudover er der et fåtal af hoteller som ikke er med i tilbuddet:

  • The Thief
  • Yasuragi
  • At Six
  • Villa Copenhagen
  • Kämp Hotel

Ellers er alle Nordic Choice Hoteller inkluderet – inklusiv disse “frie hoteller” i kæden:

Amerikalinjen, Aronsborg Konferenshotell, Avalon Hotel, Copperhill Mountain Lodge, Farris Bad, Frösö Park Hotel, Funken Lodge, GLO Hotel Airport, GLO Hotel Art, GLO Hotel Kluuvi, GLO Hotel Sello, Hobo, Hotel Brosundet, Hotel C Stockholm, Hotel Christiania Teater, Hotel F6, Hotel Fabian, Hotel Haven, Hotel Lilla Roberts, Hotel Oleana, Hotel St. George, Klaus K Hotel, Hotel No 13, Nordic Light Hotel, Norefjell Ski & Spa, Selma Spa, Skt. Petri, Son Spa, Stenungsbaden Yacht Club, Strömstad Spa & Resort og Vox Hotel.

Så det er muligt at bo på de ellers dyre hoteller for en meget lille pris. For eksempel er Skt. Petri et af dem, som du kan besøge som en del af dette tilbud.

Bonuspoint og status

Der optjenes bonuspoint og nætterne tæller op mod status. Så det gør at tilbuddet er endnu bedre. Dog er de andre statusfordele ikke en del af dette tilbud.

Booking

Du skal købe dit Nordic Hotel Pass på et af de ovenstående links. Efterfølgende skal du så bestille ophold på hotellerne og ved ankomst vise dit Nordic Hotel Pass sammen med en personlig kode, der sendes til dig.

Nordic Hotel Pass gælder fra den 19. juni 2020 og frem til den 16. august 2020.

Fotokredit: Nordic Choice Hotels – AmerikalinjenHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Must-have sommergadgets - op til 50% rabat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *