Lufthansa forlænger Miles & More status til februar 2022

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi har ventet længe på at Lufthansa skulle melde noget ud om deres Miles & More medlemsprogram. Mange medlemmer har ventet på et svar. Oprindeligt ville de første være ude med noget i slutningen af 2021, men i dag kom der nyt.

InsideFlyer har i dag være med på en videokonference med Joost Greve, som er Head of Loyalty & Customer Insights i Lufthansa Group

Status forlænges grunder COVID-19

På grund af de begrænsninger, der er indført af COVID-19, forlænges din Miles & Morestatus én gang for et år. Den aktuelle status er gyldig indtil udgangen af ​​februar 2022, og du har mulighed for at kvalificere eller rekvalificere næste år.

For statusvedligeholdelse i 2021 gælder de regelmæssige betingelser, der kræves Miles reduceres ikke:

  • Frequent Flyer: 30 segmenter eller 35.000 status miles
  • Senator: 100.000 status miles
  • HON Circle: 600.000 status miles

Under videokonferencen, der fandt sted i dag, understregede Miles & More, at det naturligvis ikke er muligt endnu at forudsige, hvordan rejser vil udvikle sig i de kommende måneder. Der er stadig ingen endelig prognose for 2021. I denne henseende overvåges situationens udvikling konstant – også med hensyn til begrænsninger for hyppige flyers. Det er derfor meget muligt, at den i dag meddelte goodwill-regulering bliver justeret igen.

Med hensyn til eVouchers blev det besluttet, at de også ville blive udvidet. Værdikuponer med en udløbsdato i 2020 eller 2021 forlænges indtil udgangen af ​​december 2021, da der i øjeblikket ikke er mulige indløsninger. For eVouchers, som f.eks. indløst i 2019 for flyvninger i 2020, der desværre er blevet annulleret, disse vil også blive forlænget. Det afgøres stadig, om fornyelsen er automatisk eller manuel.

Det nye Miles & More udskydes også

Samtidig med dette, så bliver indtroduktionen af det nye Miles & More program også udskudt til 2022.

Gode nyheder fra Lufthansa Group med dagens udmelding om Miles & More og godt at se at der kan ske en senere justering, hvis situationen viser det er nødvendigt.

Kommentarer

  1. Anders Osterballe siger

    Hmmmm… min HON status er netop forlænget her i feb 20 til og med feb 22. Så jeg skal da spurte lidt for at nå det .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *