KLM indgår codeshare-aftale med NextJet

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

KLM har fornyeligt indgået en codeshare-aftale med NextJet. Passagerer hos NextJet og KLM kan fra den 26. marts flyve til flere destinationer og får flere valgmuligheder.

KL koden bliver tilføjet til indenrigsflyvninger i NextJet-netværket. Dermed kan KLM kunder flyve videre til flere nye destinationer på samme billet.

KLM & NextJet codeshare-aftale

Gennem codeshare-aftalen bliver bagage sendt direkte videre til destinationen. Den behøver du ikke længere hente fra bagagebåndet under en transfer. Selskabet tilføjer KL koden til flyvninger fra Stockholm og Göteborg til:

  • Arvidsjaur, Jönköping, Karlstad, Kramfors-Sollefteå, Lycksele, Örnsköldsvik, Sundsvall-Härnösand (Midlanda) og Vilhelmina i Sverige
  • Kokkola og Mariehamn i Finland

Frank Prillevitz, KLM Director Alliances, siger følgende om codeshare-aftalen:

Vi er meget glade for den nye codeshare-aftale med NextJet. Sverige er et vigtigt rejsemål for både erhvervsrejsende og turister. Derfor er NextJet en vigtig samarbejdspartner, som kan hjælpe os med at øge vores tilstedeværelse på det svenske marked.

CEO hos NextJet, Magnus Ivarsson, siger følgende om samarbejdet mellem de to selskaber:

Vi er stolte af at kunne styrke vores samarbejde med KLM. KLM er et selskab som har en lang historie med flyvninger til Skandinavien og Finland. Gennem det tættere samarbejde kan vi sørge for at rejsende fra 150 destinationer smidigt kan rejse til Skandinavien og Finland via Amsterdam – på én billet.

Flåden hos det svenske selskab består af flere forskellige flytyper. Der er 10 Saab 340 fly i flåden som kan transportere mellem 33 og 36 personer, med en hastighed mellem 502 og 524 km/t. Flyet har en rækkevide på 1732 km.

Det andet flytype er British Aerospace ATP, som det har 4 af i flåden. Disse fly kan nå en hastighed på 496 km/t og har en maksimal rækkevide på 1825 km. Der kan være mellem 64 og 68 passagerer ombord.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Kilian fra vores søsterside Insideflyer.nl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *