KLM indleder samarbejde med GetYourGuide

GetYourGuide

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

KLM og GetYourGuide indgår samarbejde om at booke aktiviteter og guides.

KLM indleder samarbejde med GetYourGuide. Det betyder at KLMs kunder meget snart kan booke over 30.000 guidede ture og aktiviteter ved flere end 2.500 destinationer rundt om i verden, direkte via KLMs egne platforme på Messenger, KLM.com, KLM-appen og portalen ombord på KLMs flyvninger.

GetYourGuide
Last minute op på Eiffeltårnet? GetYourGuide har Skip The Line billetter

Man kan reservere så snart man har booket en flyrejse eller checket ind, i løbet af flyvningen eller på det tidspunkt som ellers måtte passe bedst. De allerfleste GetYourGuide-aktiviteter kan bookes indtil 24 timer før aktivitetens start. Med de digitale billetter scannes en QR-kode som entre-billet. GetYourGuide bruger push-beskeder for at påminde kunderne om deres bookninger på en fleksibel måde.

Den nye tjeneste vil være tilgængelige via KLMs forskellige kanaler i løbet af de kommende dage og uger.

KLM har længe brugt moderne onlinetjenester til at hjælpe deres kunder. Selskabet har, for eksempel, ydet support på Twitter og Facebook i mange år. For et par uger siden, blev KLM det første flyselskabet med en bekræftet konto på Whatsapp, hvor man som rejsende kan se status på ens fly og få tilsendt boardingkortet. Sammen med bestilling af bil og hotel gennem KLM’s tjenester, kan samarbejdet med GetYourGuide derfor ses som endnu et skridt i at tilbyde et samlet sted for rejsende at købe deres rejser og oplevelser.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *