KLM introducerer Care-E robotten

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

KLM introducerer en ny lufthavnsrobot Care-E. Robotten kan ikke bare vise vej i lufthavnen, den kan også bære din bagage mens du går til din gate.

KLM Care-E har som primær opgave, at visse passagerer vej i lufthavnen. For at få hjælp, skal du først scanne din flybillet, så roboten ved, hvilken gate du skal gå til. Du kan samtidig placere din bagage på Care-E, så du ikke selv behøver at bære den. Den maksimale vægt, som roboten kan bære, er 38 kilo.

KLM Care-E

Care-E starter som en test i New York JFK og San Francisco i USA. Disse prøver finder sted i juli og august, men de præcise datoer er ikke blevet annonceret af KLM. Care-E kan gå op til 4 km i timen og er dermed lige så hurtig som en person, der går.

Forventingen er, at KLM Care-E snart også kommer til Amsterdam Schiphol Lufthavn. Det afventer dog først udfaldet af eksperimenterne i USA.

KLM havde tidligere en robot med navnet Spencer. Den kunne dog ikke bære bagage. Spencer blev introduceret på lufthavnen i Amsterdam i 2016 og blev lavet i samarbejde mellem KLM og University of Twente.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Kilian fra vores søsterside Insideflyer.nl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *