KLM starter ny rute til Aarhus den 30. oktober 2022

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

En vigtig hjørnesten i KLM’s strategi er at være tæt på kunderne. KLM har med succes fløjet fra København siden 1925, fra Billund siden 2006 og fra Aalborg siden 2011. Som et af de førende internationale luftfartsselskaber i Jylland øger KLM nu kapaciteten ved at tilføje Aarhus, som sin fjerde danske destination.

For indbyggerne i Aarhus området betyder dette, at mange populære destinationer i Sydeuropa nu vil være lige rundt om hjørnet, ligesom spændende destinationer lidt længere borte som f.eks. Curaçao.

Vi kan se en kraftig stigende efterspørgsel for rejser ud af Danmark. Danskerne både søger og booker rejser langt mere end før pandemien, og det føles derfor naturligt at øge kapaciteten for at kunne være tæt på endnu flere kunder. Danmark er et vigtigt marked for Nordeuropa og derfor er vi glade for at kunne tilføje Aarhus til vores rutenet.

Anita Wagner Feddersen, Sales Director Air France KLM Denmark.

Aarhus Lufthavn er naturligvis også glade for denne nye rute og beskriver det som en “gave til det østjyskeferierejsende og erhvervslivet”:

Den direkte rute til Amsterdam er en gave til det østjyskeferierejsende og erhvervslivet, som vi har arbejdet benhårdt på at få i hus. Vi stræber efter at understøtte den økonomiske vækst i Aarhus og omegn, og vi er meget tilfredse med at have landet en så eftertragtet rute. Det er et langt sejt træk at tiltrække nye ruter og i særdeleshed nye flyselskaber. Det er meget lovende for et fremtidigt samarbejde, at KLM vælger at prioritere Aarhus, og det understreger, at KLM har set det rejsepotentiale, der er til stede omkring Aarhus.

Brian Worm, som er administrerende direktør i Aarhus Airport.

Hos Air France og KLM har vi ligeledes bidt mærke i interessen for det skandinaviske og finske marked fra markeder udefra, hvilket resulterer i åbning af flere vinter sæsonruter til destinationer som Kittilä, Rovaniemi og Tromsö.

Det er en rigtig god nyhed, at KLM Royal Dutch Airlines åbner en direkte rute til Aarhus allerede i den kommende måned. Det er en spændende mulighed for at få endnu en rute, som forbinder gæster fra hele verden og Holland til vores region. Aarhusregionen har allerede en masse hollandske gæster, og forhåbentlig vil den nye rute betyde endnu flere gæster fra Holland.

Pia Lange Christensen, direktør i VisitAarhus.

Fly og priser

Ruten er blevet planlagt af KLM til at bruge en Embraer 195 E2. Denne flytype har vi set flere gange i Danmark, så det er ikke ny, men det er en ganske moderne og behagelig flytype.

Læs mere: KLM bragte deres Embraer E195 E2 til Danmark

Priserne ser lige nu ud til at være sat på 149 US dollars hver vej for den billigste billet.

KLM har naturligvis flere muligheder afhængig af dit behov:

Eksempel på nogle af valgene. Kilde: KLM hjemmesiden

Aarhus “tager” en afgang fra Aalborg

Som vi kan se ud af tidstabellen, så er ser det ud til at den nye daglige afgang fra Aarhus er blevet “taget” fra Aalborg.

Netop middagsafgangen fra Aalborg ser ud til at være fjernet fra bookingssystemerne og det passer med at der flyves en rundtur til Aarhus i stedet for.

Foto: KLM ERJ175STD (PH-EXW) Foto: BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *