Emirates og United indgår aftale om et tæt samarbejde på tværs af netværk

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Emirates og United har i dag underskrevet en historisk partnerskabsaftale, der vil sammenkæde de to flyselskabers respektive netværk og give deres kunder enklere adgang til hundredvis af destinationer i USA og resten af verden

Fra november vil Emirates-kunder, der flyver til Chicago, San Francisco og Houston – tre af de største forretningsknudepunkter i USA – kunne rejse videre på United-flyvninger til og fra næsten 200 byer over hele Nord- og Sydamerika med den samme, ene flybillet i hånden og uden at skulle bekymre sig om indtjekket bagage.
 
I de ni andre amerikanske lufthavne, der betjenes af Emirates – Boston, Dallas, LA, Miami, Newark, JFK, Orlando, Seattle og Washington DC – vil begge flyselskaber have en interline-arrangement på plads, der blandt andet sikrer fælles check-in og bagagehåndtering.
 
United lancerer en ny direkte flyvning mellem New Yorks Newark-lufthavn og Dubai fra marts 2023. Derfra vil kunder kunne rejse med Emirates eller dets søsterflyselskab flydubai til mere end 100 byer. Billetter til Uniteds nye Dubai-rute er allerede sat til salg.
 
Emirates og United annoncerede deres aftale i dag ved et arrangement i Dulles International Airport, arrangeret af United CEO Scott Kirby og Emirates CEO Sir Tim Clark, omgivet af United og Emirates Boeing 777-300ER fly og de to selskabers flybesætninger.


Tim Clark, CEO Emirates Airline:

To af de største og mest kendte flyselskaber i verden går sammen om at flyve rejsende enklest muligt til flere steder, på et tidspunkt, hvor rejseefterspørgslen stiger kraftigt. Det er et betydningsfuldt partnerskab, som vil åbne for store forbrugerfordele og bringe De Forenede Arabiske Emirater og USA endnu tættere sammen. Vi glæder os over Uniteds tilbagevenden til Dubai næste år, hvor vores knudepunkt i det væsentlige bliver en gateway for United til at nå Asien, Afrika og Mellemøsten via Emirates og flydubai kombinerede netværk. Vi ser frem til at udvikle vores partnerskab med United på lang sigt.

Scott Kirby, CEO United Airlines:

Denne aftale forener to ikoniske luftfartsselskaber, der deler en fælles forpligtelse til at skabe den bedste kundeoplevelse ombord,” siger Uniteds CEO, Scott Kirby. “Uniteds nye rute til Dubai og vores komplementære netværk vil gøre globale rejser nemmere for millioner af vores kunder og hjælpe med at booste lokale økonomier og styrke kulturelle bånd. Dette er et stolt øjeblik for både Uniteds og Emirates’ medarbejdere, og jeg ser frem til vores rejse sammen.

Kunder fra begge flyselskaber kan i løbet af kort tid booke tilsluttende fly på én og samme billet – på den måde bliver indtjekning og bagageoverførsel både hurtigere og nemmere. For eksempel kan rejsende besøge United.com eller bruge United-appen til at booke en flyrejse fra New York/Newark til destinationer på Emirates’ netværk som Karachi, Pakistan eller gå til Emirates.com for at booke en flyrejse fra Dubai til destinationer på Unitets netværk som eksempelvis Atlanta eller Honolulu.
 

Loyalitetsprogrammer

Den indgåede aftale vil desuden give medlemmer af de to selskabers loyalitetsprogrammer flere muligheder for at optjene fordele og Miles. Emirates Skywards-medlemmer kan således snart optjene Miles, når de rejser på United-opererede flyvninger, og United Mileage Plus-medlemmer, der flyver på Uniteds New York/Newark til Dubai-rute vil kunne tjene og indløse miles, når de flyver videre ud i verden via Emirates og flydubai.
 
Rejsende, der har loungeadgang, vil også snart kunne slappe af i både Emirates og United lounges. Selskaberne vil give flere oplysninger om bla. deling af lounges snarest.
 

Begge satser på service

Begge flyselskaber har for nylig annonceret betydelige investeringer i kundeoplevelsen. Emirates vil nyindrette mere end 120 fly til en samlet pris på over 14 milliarder kroner, der inkluderer opgraderet catering ombord, en helt ny vegansk menu, endnu stærkere underholdning via ice Emirates’ underholdningssystem og en gennemgribende opdatering af kabine og sæder. United tilføjer 500 nye Boeing- og Airbus-fly til sin flåde med fokus på et nyt signaturinteriør, der inkluderer individuelle skærme ved alle sæder, Bluetooth-forbindelse overalt og branchens hurtigste trådløse internet ombord.

Foto: Sir Tim Clark, CEO Emirates og Scott Kirby, CEO United Airlines ved dagens annoncering af samarbejdet de to flyselskaber imellem. Taget af Emirates / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *