KLM udvider service ombord

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Coronakrisen har ført til mange ændringer. KLM har længe begrænset service ombord for at mindste kontaktpunkter. Mad og drikke ombord kommer nu langsomt tilbage på det normale niveau.

På grund af Corona-virussen har KLM truffet en række forholdsregler. En af disse foranstaltninger var at begrænse måltiderne. På korte europæiske ruter har der f.eks. stået en boks med en sandwich, kage og vand klar på sædet ved ombordstigning. Der var ikke yderlige betjening under turen. Det normale niveau af mad og drikkevarer ombord genintroducere over de kommende dage og uger.

Igen mad og (alkoholiske) drikkevarer hos KLM

I følge oplysninger fra vores hollandske søstermedie InsideFlyer.nl har der været mere mad og drikke tilgængelig om bord siden sidste lørdag. Fra næste lørdag vil alkoholholdige drikkevarer være tilgængelige igen.

På europæiske flyvninger modtager du en kasse med en sandwich. Hvis du flyver i Europe Business Class, vil du modtage en kasse designet af den hollandske designer Marcel Wanders. Indholdet er tilpasset til morgenmad, frokost eller middag.

På interkontinentale flyvninger modtager du en pose med en snack, frugt og drikkevarer. Du modtager også et varmt måltid, salat og dessert i Economy Class. Hvis du flyver i World Business Class, modtager du en salat, et varmt måltid og dessert. Du vil også modtage ost og kiks med service fra Marcel Wanders. Det er i øjeblikket ikke muligt at bestille specielle måltider. Du kan også bede om ekstra vand, læskedrikke, kaffe eller te om bord.

Der er i øjeblikket ingen alkoholholdige drikkevarer tilgængelige om bord. Disse vil være tilgængelige igen fra lørdag 18. juli. Det er ikke tilladt ombord på KLM-flyet at forbruge dine egne alkoholholdige drikkevarer. Du skal altså nøjes med ikke-alkoholholdige drikkevarer indtil næste lørdag.

KLM Cityhopper i sidste uge

InsideFlyers udsendte var med på to korte flyvninger med KLM, såvel i forrige uger og sidste uge, og fik dermed mulighed for at prøve begge typer servering. Bare for en uge siden var der ingen service ombord fra København til Amsterdam. Taget længden på flyvning på lidt over time i betragtning, var den udleverede boks med en lille sandwich, en skive hollandsk sandkage og en bæger vand dog meget fint.

Overraskelsen var dog stort da turen gik videre i sidste uge med KLM Cityhopper, igen på en flyvning på lidt over en time. Vognen blev rullet ud, ligesom i “gamle dage”, og der var fuld betjening. Både på grund af det tidlige tidspunkt på dagen, og nok også lidt på grund af overraskelsen, spurgte jeg ikke efter alkoholiske drikkevarer. Det var altså en rigtig god service på en kort flyvning og dejligt at se, at KLM gør alt for at komme tilbage til normale tilstande. Der var også tydelig begejstring hos kabinepersonalet for igen at få lov at tilbyde det, næsten, normale udvalg.

Servering hos KLM Cityhopper i juli 2020. Billede: Erwin Lansing

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Kilian og bragt på vores hollandske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *