KLM udvider yderligere til Brasilien

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

KLM fortsætter med at styrke deres tilstedeværelse i Sydamerika og tilbyder nu direkte fly til Fortaleza i Brasilien.

Fra den 3. maj i år har man kunne se frem til tre afgange om ugen fra Amsterdam til denne nordøstlige del af Brasilien og dermed bliver Fortaleza KLM’s tredje destination i Brasilien, udover Sau Paulo og Rio de Janeiro.

Anita Wagner Feddersen, Landechef for Air France-KLM i Danmark udtaler:

Vi fortsætter med at styrke vores position i Brasilien, med helt nye destinationer og rigtig gode samarbejdspartnere. Vi investerer stærkt på samarbejdet med GOL og tilbyder allerede 24 destinationer i Brasilien, med afgange fra Sau Paulo og Rio de Janeiro. Med denne tredje destination rammer vi dermed 17 afgange om ugen til Brasilien og styrker dermed vores position, som den vigtigste operatør på det Brasilianske marked til både forretning og fritid.

Fortaleza blev valgt som KLM’s tredje destination hovedsageligt på baggrund af samarbejdet med GOL, som udvikler inden for både økonomi og turisme samt tilbyder nye luftforbindelser til store byer i det nordlige og nordøstlige Brasilien.

KLM’s partner Air France tilbyder også direkte fly fra Paris til Fortaleza via flyselskabet Joon, der lægger vægt på at give personlige og skræddersyede oplevelser på alle dele af rejsen og i høj grad fokuser på, at møde forventningerne hos den nye generation af rejsende.

Tre af de ugentlige afgange med KLM vil desuden være med Airbus A330-200, hvor KLM har opgraderet på blandt andet Business Class og Economy Class.

På det danske marked er antallet af afgange med KLM steget til 48 om ugen fra København til Amsterdam, 35 fra Billund til Amsterdam og 27 fra Aalborg til Amsterdam.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *