KLM’s world business class

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Enjoy comfort, attention to detail and personal care on your intercontinental flight. We’ll make sure your trip flies by!

Sådan indleder KLM introduktionen til deres world business class, som introduceres på flere og flere fly. World business class byder på KLM’s nye full-flat sæder, der måler 207 x 90 cm og omfatter ligeledes  bl.a.:

 • Afskærmning, der giver et hint af privatliv
 • 17″ in-flight skærme
 • Personlig opbevarings plads
 • Strømforsyning

Kabinerne er designet af den kendte hollandske designer, Hella Jongerius, i samarbejde med KLM, hvor der er blevet lagt vægt på et varm, personligt og komfortabelt miljø. Kabinerne er designet i fem forskellige farver. Tæppet på world business class er lavet af høj kvalitets genbrugsmateriale og gamle KLM stewardesse uniformer. Ja du læste rigtigt, de blå detaljer i tæppet er garn fra gamle KLM stewardesse uniformer. Det gør KLM til det første selskab i historien i luftfartsbranchen til at benytte sig af vugge-til-vugge tæpper.

World Business Class
World Business Class
World Business Class kabine
World Business Class kabine
Underholdnings center og opbevarings plads
Underholdnings center og opbevarings plads

Den 3-retters menu på world business class er lavet af hollandske Michelin kokke (Sergio Heman, Margo Janse, Jonnie Boer, Mario Ridder, Peter Goossens og Richard Ekkebus). Vinen til maden er udvalgt af specialister med henblik på den bedste oplevelse af maden under din rejse. Tallerkener og bestik er ligeledes special designet af en hollandsk designer, hvor det har været for øje at nedsætte kabinevægten.

Foruden al den forkælelse du bliver bombarderet med ombord, så er der ligeledes fordele før din rejse. Her får du bl.a.

 • Adgang til KLM Crown Lounges og partner lounges
 • SkyPriority
  • Check-in
  • Bagage drop-off
  • Security
  • Boarding

Derudover kan du optjene op mod 175% Flying Blue Miles.

Umiddelbart vil vi her på Bonusfeber mene, at der er tale om et rigtig fint produkt på business class menukortet, dog er der andre produkter fra bl.a. Air France som vi tidligere har skrevet om her, hvor det ser ud til at du får noget mere privatliv på rejsen, som man kan se en tendens i markedet omkring kabiner – sidst kan der nævnes bl.a. ligeledes Air France’s first class og Etihads Business Studio og First Class.

Står du og skal prøve eller påtænker, at rejse med KLM på World Business Class, så hører vi gerne fra dig om dine oplevelser af produktet. Indtil da hører vi gerne fra dig i vores forum – klik her.

Bag om skabelsen af World Business Class:

Læs mere om KLM World Business Class – klik her!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *