Køb British Airways Avios points med op til 50% Bonus

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lige nu er det særligt for British Airways Executive Club-medlemmer et godt tidspunkt at købe British Airways Avios points på, da der bliver tilbudt en bonus på op til 50 %. Få fyldt Executive Club kontoen op med point, så den næste drømmerejse hurtigere kan opnås.

Bonusaktionen er gældende i perioden fra 11. februar og til og med 24. februar 2019. Frem til denne dato får man en bonus på op til 50 % ved købet af British Airways Avios point. Grænsen for købet af Avios point er forhøjet, således at der kan købes op til 200.000 Avios point og bonus-Avios tæller ikke direkte med. Bonussen omfatter fra start en købsmængde på 1000 Avios point.

Gå direkte til kampagne-tilbuddet på dette link:

https://www.britishairways.com/travel/purchase-avios/public/en_dk

Hvis du køber 200.000 Avios points og får yderligere 90.000 i bonus, får du således 300.000 Avios points for ca. 27.000 danske kroner.

Der gælder særlige vilkår og betingelser for brug af kampagnen, så det er værd at sætte sig grundigt ind i disse regler inden købet.

 

Hvor kan points indløses?

Med købet af en masse dejlige Avios point, er næste skridt at få mest muligt ud af dem.

Brug nedenstående link for beregning af Avios point til din næste rejse:

https://www.britishairways.com/travel/avios-calculator/public/en_dk?eId=199006Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *