Køb Hilton Honors point med 100% bonus

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hilton Honors har igen en kampagne, hvor du får dobbelt op med point, når du køber 10.000 point eller mere. Kampagnen gælder frem til D. 22. Oktober 2019.

Hilton Honors point koster 1 amerikansk cent – ca. 7 øre omregnet til dansk valuta. I øjeblikket har du mulighed for at købe op til 80.000 point (eller 160.000 point) med denne kampagne. 

Dette er i henhold til betingelserne, som siger, at maks kan købe 160.000 point om året. Denne begrænsning er tydeligvis efter eventuelle bonusser. 

Kampagnen har ikke sin egen side på hjemmesiden denne gang, men for at benytte dig af tilbuddet, skal du logge ind på din Hilton Honors konto og gå til denne side, hvor du kan købe bonuspoint. 

Er det, det værd?

Efter at Hilton Honors er skiftet til prisfastsættelse af bonusnætter, er det vanskeligt at nå 4,5 cent pr. Point i værdi ved udbetalinger. Vores kollega Craig Sowerby fra InsideFlyer.co.uk har beregnet værdien af Hilton Honors-point efter den nylige devaluering og fundet ud af, at det oprindeligt er vanskeligt at forsvare en værdiansættelse på over 3,5 cent pr. Point.

Når det er sagt, kan der stadig være fordele ved at købe point og bruge dem med det samme. Nogen af de bedste forslag for af få mest for både point og penge, har vi samlet herunder. 

  • Dyrere luksushoteller som Conrad Maldiverne
  • Højsæsonbestillinger på hoteller, der stadig har en maksimal pris på bonusnætter.
  • Femte nat gratis på bonusnætter for sølv-, guld- og diamantmedlemmer.
  • Hoteller hvor det koster 5.000, 10.000 eller 20.000 bonuspoint pr. Nat (der er ikke mange tilbage).

Denne artikel er oprindelig skrevet af Craig Sowerby fra Insideflyer.com.

Billeder og grafik: HiltonHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *