Køb lidt af luftfartshistorien: dele af en Air France Concorde

Køb lidt af luftfartshistorien: dele af en Air France Concorde

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Mangler du den perfekte julegave til en flyentusiast? Eller er du selv flynørd? Så har du nu mulighed for at købe din del af luftfartshistorien. Dele af et Air France Concorde fly lavet om til rejsetilbehør.

Et af de mest ikoniske fly er selvfølgelig Concorde. Dette britisk-franske fly lavede sin første kommercielle flyvning i 1976. Concorden gjorde det muligt at flyve fra London til New York på kun 3,5 timer. Efter den tragiske ulykke i 2000 faldt efterspørgslen efter de dyre fly langsomt. På grund af de høje vedligeholdelsesomkostninger blev det i 2003 besluttet at stoppe de supersoniske flyvninger. Selvfølgelig vil flyet altid forblive et ikon inden for luftfart. Air France gør det nu muligt at få en del af en Concorde derhjemme.

Upcycling

Air France har indledt et partnerskab med Bilum. Dette firma er specialiseret i såkaldt upcycling. Dette er kunsten at gøre noget nyttigt og værdifuldt med noget, som bliver betragtet som affald. Materialer fra Concorde kabinen får dermed et nyt liv. Sædet bruges til at lave rejsetilbehør. Stofferne er blevet sorteret, vasket og forarbejdet til de nye produkter i Paris.

Blandt de rejsetilbehør, der er kommet ud af samarbejdet, er en tegnebog og en lille taske. De koster mellem 29 og 59 euro. Produkterne har et minimalistisk design. Det handler primært om genbrug af de originale stoffer. Den hvide farve kommer fra stole og farven blå af den service, der blev brugt i kabinen.

Det er fjerde gang, at Air France har arbejdet sammen med Bilum. Der er kun lavet et begrænset antal af de forskellige tilbehør. Kun 150 styks af hvert produkt er blevet lavet. Vent derfor ikke for længe, ​​hvis du leder efter en original gave til under træet. For mere information og køb af produkterne, gå til airfranceshopping.com.

Produkter lavet af materialer fra en Concorde (Kilde: Air France)

Billede: Air France Concorde af Alexander Jonsson, GNU License
Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af Christian fra vores søsterside Insideflyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *