Royal Air Maroc nyt medlem i oneworld

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det nye medlem af oneworld alliance er et af Afrikas hurtigst voksende flyselskaber. Der er samtidig oneworld´s første fulde medlem fra Afrika og alliancens første nye medlem i seks år.

Valget af det nye oneworld medlem blev annonceret, da den øverste ledelse i alliancens nuværende 13 medlemmer var forsamlet i New York til det årlige Governing Board meeting, kun seks uger før alliancen kan fejre, at det er 20 år siden den blev annonceret.

oneworld Governing Board Chairman Alan Joyce, Group CEO of Qantas, udtaler:

Vi er meget glade for at byde Royal Air Maroc velkommen til oneworld. Afrika er den sidste større region, hvor oneworld ikke har et fuldt medlem – og hvor man forudser en af de største vækstrater i luftfarten over de næste dekader. Royal Air Maroc vil levere større værdi for flere kunder over hele kloden, når vi udvider vores alliance til en ny region.

Royal Air Maroc forventes at blive implementeret i oneworld I midten af 2020. Det regionale datterselskab Royal Air Maroc Express vil blive optaget som et oneworld affiliate medlem på det samme tidspunkt. Fra midten af 2020 vil tilbyde den fulde pakke af oneworld´s sevices og fordele, men indtil da, vil det være ”business as usual”, hvilket betyder at det varer lidt før man kan optjene Avios hos Royal Air Maroc.

Royal Air Maroc er/var det største flyselskab I Afrika udenfor en af de tre store alliancer. Selskabet forbinder basen i Casablanca med 94 destinationer i Afrika, Europa, Mellemøsten samt Nord- og Sydamerika, inklusive oneworld hubs i Doha, London Heathrow, Madrid, Moscow Domodedovo, New York JFK og Sao Paulo. Det vil tilføje 34 nye destinationer og 21 nye lande til oneworld´s verdenskort. Hermed vil alliancen flyve til 1.069 lufthavne i 178 lande og territorier.

Bundlinje

Selv om Royal Air Maroc ikke står øverst på listen over flyselskaber, man gerne vil prøve, så ser det faktisk ud til at det har et temmelig godt produkt. Samtidig er det jo en god mulighed for at optjene eller bruge Avios. Det er også rart at se flere oneworld destinationer i  Afrika, da dækningen af kontinentet er temmelig tynd.

Oprindelig skrevet af Joe Deeney fra vores søstersite insideflyer.co.uk

Foto © oneworld.com

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *