Køb et stykke unik SAS historie og køb dette Fokker 50 bagagemærke med rabat

Ralf Manteufel / Wikimedia Commons

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fly producenten Fokker er for længst historie, men der er sikkert mange af os, som forsat godt kan huske at have fløjet med en Fokker 50 fra SAS. Nu kan du få et stykke unik SAS historie i form af et Fokker 50 bagagemærke fra SAS flyet Ingemar Viking, bedre kendt som SE-LFP.

Hvis du gerne vil sikre dig lidt SAS historie, så er dette bagagemærke fra firmaet Aviationtag lige dig. Du kan bruge det som bagagemærke eller som for eksempel nøglering.

Dertil har vi fået mulighed for at give InsideFlyer læserne 10% rabat.

 

Nu kan du sikre dig et stykke unik SAS historie ved at købe dette Fokker 50 fra firmaet Aviationtag. Foto: Aviationtag

Historien om Fokker 50

Fokker 50 var efterfølgende til modellen Fokker F-27. Flytypen var i luften første gang i 1985 og blev produceret fra 1987 og frem til 1996. Totalt blev der ikke bygget mere end 213 fly af typen Fokker 50. Den var udstyret med turbopropmotorer fra Pratt & Whittney og havde en topfart på 520 km/t og en rækkevidde på op til 2.600 kilometer.

Historien om Ingemar Viking (SE-LFP)

Det Fokker 50 som bagagemærket er lavet af, havde sin første kommercielle flyvning for SAS Commuter i november 1990. Her havde det registreringen SE-LFP. Flyet var i tjeneste der i 11 år før det skiftede ejer til Skyways, Gee Bee Air, Swe Fly i nogle år. Flyet “kom hjem” til SAS flåden igen i 2004 og var der frem til 2009 med registreringen LN-RNM. Flyet gik på pension i 2017 efter de sidste år i tjeneste ved Hellas Aviation og Minoan Air i solfyldte Hellas med registreringsnummeret SX-BRV.

Så det er et fly som i bestemt har del i SAS historien.

Sådan endte flyet sin aktive karriere. Foto: Aviationtag

Eksklusivt tilbud til InsideFlyers læsere

Som nævnt kan du som læser af InsideFlyer få rabat. Bruger du rabatkoden 10InsideFlyer, så får du 10% rabat på dette Fokker 50 bagagemærke.

Tilbuddet gælder frem til og med den 9. september 2018.

Du skal bruge dette link for at finde Aviationstag’s web butik.

 

Forsidefoto: Ralf Manteufel / Wikimedia Commons

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *