Vind: American Airlines Mad Dog tilbage ved hjælp af Aviationtag

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Kendere og fans kaldte hende “Mad Dog”. Hendes andet kaldenavn, “Super 80”, blev endda brugt i reklamer: “Have a super day”, “Super 80’s are coming!” Eller “Super 80 for the Eighties” var slagordene, da MD-80 i firserne anløb sin stejle karriere.

Flyet var rygraden i American Airlines flåde

På højden af flyets karriere dannede dobbeltmotorflyet med de karakteristiske motorer bagpå og den skinnende aluminiumsmaling rygraden i alle korte og mellemlange flyvninger for American Airlines. Flyselskabet havde bestilt 260 “Mad Dogs” efter en vellykket testfase i de tidlige 1980’ere.

(c) American Airlines

Ved årtusindskiftet blev yderligere 103 fly tilføjet som en del af overtagelsen af ​​Trans World Airlines og herefter fløj omkring en tredjedel af den berømte flytype, der nogensinde er produceret, for American Airlines. Fra 2003 sendte flyselskabet langsomt men støt flyet ind i dets velfortjente pensionering. Den sidste passagerflyvning af en MD-80 fløj den 4. september 2019 med flynummer AA80 fra Dallas / Fort Worth til Chicago O’Hare.

American Airlines’ MD-80 lever delvist videre takket være AviationTag

Imidlertid lever en del af American Airlines’ sidste MD-80’ere videre på din kuffert: 9.000 unikke stykker er blevet til et begrænset antal bagagemærke, lavet af flykroppen på MD-80’eren med registreringen N922TW. Udgaven er officielt licenseret af American Airlines, og takket være næsten 20 års pensionering under New Mexico-ørkensolen, kommer de i et unikt retro-look.

Til dette formål blev dele af den ydre krop demonteret og fragtet til Köln, hvor den kunne udskæres i den typiske form for bagagemærker. Det sidste trin i denne upcyclingproces var indgraveringen. Hver af de strengt begrænsede Aviationtags indeholder nu flyets type, flyets registreringsnummer, serienummer og størrelse. Hvert mærke kan afvige i tykkelse, farve og struktur fra andre serienumre og er unik. Registrerede brugere kan endda også findes ud fra mærket. Den specielle Lost & Found-tjeneste fra Aviationtag har gjort at mange Aviationtags og nøgleringe, der er blevet tabt, kommer hjem igen. Aviationtags er tilgængelige online til en pris af 29,95 euro.

Vind en Aviationtag

Som InsideFlyer-læser er i heldige, at vi bortgiver en af ​​de begrænsede Aviationtag til jer. Man skal blot deltage i vores konkurrence:

Gå til konkurrencen

Konkurrencen løber indtil den 17. juli 2020. For at deltage i konkurrencen skal du blot indtaste din e-mail-adresse i feltet, der findes på konkurrencesiden. Ved at dele konkurrencen på f.eks. Facebook, kan du øge dine chancer for at vinde.

Betingelser for deltagelse

Vinderen vil blive informeret via e-mail inden for 2 uger efter afslutningen af ​​konkurrencen. Du kan kun deltage i konkurrencen en gang. Du kan til enhver tid anmode om, at din e-mail slettes fra vores adresseliste. Dine data vil ikke blive delt med tredjepart. Hvis din deltagelse af tekniske grunde ikke tælles, kan hverken vi eller vores partnere tage ansvar for det. Konkurrencen slutter den 17. juli 2020 kl. 23:59. Derefter tælles ikke flere deltagelser. Konkurrencen er på ingen måde relateret til Facebook eller andre sociale mediekanaler. Alle præmier, der skal sendes, sendes kun til en adresse i Danmark. Hvis vinderen ikke svarer på vindermeddelelsen inden for 7 dage, trækkes en ny vinder. Ved at deltage i denne konkurrence accepterer du vilkår og betingelser.

Forsidebillede: (c) LuftfartsdagHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *