Kom med indenfor i det endnu uåbnede Comfort Hotel Copenhagen Airport

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Kom med på et kig på hvordan det endnu uåbnede Comfort Hotel Copenhagen Airport ser ud og hvordan udsigten bliver fra hotellet.

Comfort Hotel Copenhagen Airport bliver den nye nabo til nuværende Clarion Hotel Copenhagen Airport. Så fra august 2020 får Nordic Choice Hotels to hoteller inden for lufthavnens område.

Det nye Comfort hotel bliver verdens største Comfort hotel hidtil og også et hotel i en budgetklassen og med stort fokus på miljøet. Der bliver hele 605 værelser fordelt på flere katagorier.

På den måde får flere muligheder for at tage en overnatning før eller efter deres rejse. Hotellet får familieværelser, hvor der kan overnatte op til 8 personer.

Lillesøster til Comfort Hotel Copenhagen Airport kommer den 1. februar i Stockholm Arlanda lufthavnen. Der bliver der 503 værelser.

Et kig på hotellet

Vi kan her give dig et kig på hotellet indefra og du kan se hvordan udsigten bliver.

På hotellets øverste etage kommer der et bar område.

På hotellets bar på øverste etage får du muligheden for at hygge dig og slappe af med en fantastisk udsigt. Der er store vinduer som gør at du får et uhindret kig til lufthavnens start- og landingsbaner.

Værelserne

På vores tur igennem hotellet kunne vi allerede fornemme at det bliver et hotel for mange forskellige kunder. Der er værelser fra 1 person og op til familier med 8 personer – stort set alle kombinationer kan der findes plads til.

Om en 6-8 måneders tid, så vil hotellet være tæt på at blive færdig og så vil værelserne få dette moderne skandinaviske design.

Sådan ser et modelfoto af et dobbeltværelse ud. Foto: Comfort Hotel

Konferencefaciliteterne udbygges også

The Hangar bliver det nye hotelkompleks store aktiv. Et kæmpe konference lokale med plads til 2.150 person.

InsideFlyer glæder sig til at følge med på færdiggørelsen af hotellet i frem mod 1. august 2020, hvor det åbner. Vi er sikre på at det bliver et populært hotel for mange rejsende eller folk med korte ophold i København. Der er jo metro 2-3 minutters gang fra hotellets reception, så du kan være på Kongens Nytorv på under en halv time – selv i rush hour.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *