Air France – KLM køber 60 Airbus A220-300 til brug for primært deres mellemdistance ruter.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Air France – KLM har i dag bekræftet en ordre på 60 Airbus A220-300. Flyene skal bruge i Air France delen og skal modernisere deres flåde på de mellemlange ruter.

Denne ordre er den største enkeltstående ordre på A220 modellen et europæiske flyselskab har afgivet. Det viser at Air France – KLM bestemt er fokuseret på at modernisere deres flåde af fly, så de kan konkurrere og være på forkant med den megen fokus der er på den CO2 udledning et flyselskab udleder.

Vi er meget glade for at se at Air France blåstempler A220 modellen med denne store ordre.

A220 vil bidrage med en lavere brændstoføkonomi og reducere CO2 udledningen markant i forhold til de ældre fly som de typisk erstatter.

Christian Scherer, Airbus chief commercial officer.

Air France – KLM har i øjeblikket en samlet flåde på 159 Airbus fly.

At en A220 passer godt til Air France – KLM (og det faktum at SAS også kigger på netop denne model til deres erstatning for ældre fly) ligger i at det rammer en kabinestørrelse på 100-150 sæder. Det er derfor en god afløser for mange af de ældre fly, som bruges til ruter med færre passagerer, men med hyppigere daglige afgange.

En Airbus A220 bliver drevet af Pratt & Whitney’s nyeste motorgeneration. Det er en PW1500G turbo fan motor, som bruger mindst 20% mindre brændstof end de fly, som det typisk erstatter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *