Konflikten mellem Indien og Pakistan berører en række flyvninger til og fra Asien

Departure level Suvarnabhumi Airport, Bangkok

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den aktuelle og højspændte konflikt mellem Indien og Pakistan har blandt andet ført til lukning af det civile luftrum over Pakistan.

Rejser du til eller fra Asien i den kommende tid, anbefaler vi at du holder dig orienteret. Enten via flyselskabernes hjemmesider eller ved at kontakte dit rejsebureau.

Dette billede fra Flightradar viser med al tydelighed at luftrummet over Pakistan er lukket. Fotokredit: Flightradar.com.

En række selskaber aflyser eller omdirigere

Hos Thai Airways har man i første omgang valgt, at annullere alle fly med afgang fra Bangkok mod Europa natten til i morgen. En række afgange fra Europa mod Bangkok er ligeledes annulleret.

Opdatering på Thai´s hjemmeside.

Et andet stort selskab, Singapore Airlines, klare sig foreløbigt ved, at sende fly mellem Singapore og London og Frankfurt ned for at tanke i henholdsvis Dubai og Mumbai.

Opdatering på Singapore Airlines hjemmeside.

Andre medier rapportere, at også Norwegian og Finnair kommer til at justerer eller aflyse flere afgange til og fra Asien, blandt andet til Bangkok, Krabi og Delhi.

Kilde: Thai Airways, Singapore Airlines og Politiken.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *