Korean Air SkyPass fjerner muligheden for gratis Stop-Over i Sydkorea

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Korean Air SkyPass er et godt bonusprogram og en af programmets fordele har længe været muligheden for at tage et gratis stop i Sydkorea. Dette kan for øjeblikket også lade sig gøre på One Way bonusbilletter, men det ændres desværre.

Fra d. 1. juli 2020 er det slut med gratis stop over i Sydkorea på en bonusbillet. Herefter er det kun tilladt at have op til 24 timers transit. Opholder du dig i Sydkorea længere end det, vil din rejse bliver beregnet som to særskilte billetter.

Her er hvad Korean Air skriver på deres hjemmeside:

Det påkrævede antal miles beregnes ud fra hver flyvning baseret på indløsnings tabellen fra/til Sydkorea, hvis rejsen inkluderer et stop over.

Når et stop over føjes til efter rejsens start, vil antallet af miles blive beregnet igen for hver flyvning baseret på indløsnings tabellen fra/til Sydkorea og eventuelle gebyr opkræves.

 

Det er trist at se endnu et flyselskab fjerne muligheden for et gratis stop over. I det mindste har vi noget tid før ændringen træder i kraft.

Stop over-muligheden gør det grundlæggende muligt, at føje en lille ekstra ferie til en flyvning, i dette tilfælde i Sydkorea.

Kilde: www.milestomemories.boardingarea.comHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *