Ny business class og første rute med Air France Airbus A350

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Flyselskabet Air France modtager snart deres første Airbus A350-900 ud af i alt 21 nye fly, som selskabet har bestilt. Den oprindelige plan var dog, at disse fly skulle flyve for flyselskabet JOON, men da JOON snart er fortid, vil flyene i stedet flyve for Air France.

Kabinen om bord på Air Frances nye Airbus A350 er udstyret med 34 pladser i business class, 24 pladser i premium economy og 266 pladser i economy. Sæderne på business class er de helt nye Optima-sæder, der bliver leveret af Safran Seats.

 

Airbus A350 business class kabine

Ny business class

Air Frances Airbus A350 leveres med en helt ny business-klasse kabine med en helt ny opsætning. Sæderne er af Optima typen fra Safran Seat og sædekonfigurationen hedder 1-2-1. Det betyder altså, at sæderne om bord på den nye A350 ikke er de samme, som Air France lige nu installerer om bord på deres Boeing 777 og Boeing 787.

De nye sæder, er samme model som vi finder i f.eks. United Polaris Business Class. United har egentlig rettigheder til at være det eneste flyselskab der må benytte sig, af disse sæder. Denne rettighed gælder dog kun i USA og det betyder altså, at Air France helt lovligt kan benytte sig af denne type sæde også.

Første rute til Bamako og Abidjan

Ifølge Routes Online hjemmeside, vil den første rute med det nye fly gå fra Paris Charles De Gaulle til Bamako i Mali samt Abidjan i Elfenbenskysten. Ruten starter d. 23. september og er planlagt frem til d. 8. december 2019.

Flere ruter med den nye A350-900 vil højst sandsynligt komme i fremtiden. Det er heller ikke umuligt, at der kan komme andre ruter før Bamako/Abidjan ruten, men i det mindste er vi helt sikre på, at denne rute vil blive betjent af A350. Det hele afhænger dog meget af leveringen af det første fly.

 

Foto: Safran Seats / OMAAT

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Kilian fra insideflyer.nlHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *