Kort nyt: Vidste du at KLM sorterer deres affald i 14 fraktioner?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I Danmark er det planen at vi skal til at sortere vores affald i 10 forskellige fraktioner, men vi er bagefter i forhold til hvad KLM gør.

I sidste uge var det “European week for waste reduction”. Der var der fokus på netop at sortere og reducere den mængde af affald som vi alle producere. Dette gælder også for et flyselskab som KLM.

Omkring 70 % af vores affald kommer fra catering ombord og rengøring af kabinerne.

Carina Bergqvist, Communication and Sustainability ansvarlig i Norden for KLM

Genbrug ombord har været en god praksis i flere år hos KLM. KLM’s servicevogne, som personalet bruger ombord er tilpasset til at samle plastik- og papkopper.

I alt 14 affaldsstrømme, herunder glas, dåser, aluminiumslåg, papir, EPS-kasser, PET-plastikflasker og andre former for plast bliver også sorteret og genanvendt.

KLM’s mål er at reducere mængden af affald med 50 % i 2030. Det vil de gøre ved samlet at producere mindre affald og øge mængden, der kan genanvendes.

KLM siger derfor at du skal huske at passe på dine plastikflasker når du rejser, men også når du i udlandet. Rejser du med KLM, så modtager de gerne din brugte plastikflaske ombord på deres fly – også selvom den ikke er købt ombord.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *