Travel + Loyalty besøger Huone Copenhagen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I dag starter vi optagelserne til vores anden sæson af vores populære Travel + Loyalty podcast. Det sker samtidig med at vi besøger det flotte konferencecenter Huone Copenhagen som ligger på Amager Strandvej – tæt på lufthavnen.

Dagens optagelser til den nye sæson af Travel + Loyalty indeholder mange spændende emner og gæster. Vi skal naturligvis tale med Huone om deres specielle og anderledes tilgang til at drive et konferencecenter og hvad de kan tilbyde deres gæster. Vi kommer også ind på hvordan markedet for konference er lige nu og på hvordan Huone ser det i fremtiden.

Huone Copenhagen har mange flotte lokaler fra helt små møderum til helt store.

Du har måske allerede besøgt det, da SAS kort efter deres åbning afholdte en “Afterwork Event”. Det var i september 2019.

Dagen byder også på vores A-Team, som skal snakke om sustainability indenfor rejsebranchen. Dette er et tema vi kommer til at genbesøge flere gange i denne sæson, da det fylder mere og mere på alles agenda. Men hvordan udfordringerne løses er det centrale og det kommer vi til at tale om.

Indtil det første afsnit af den nye sæson er udgivet, så lyt på et af de afsnit vi udgav i sæson 1:Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *