Læs hvordan en enkelt returrejse giver dig et guldkort og adgang til lounger i hele verden

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Qatar Airways tilbyder nye medlemmer af deres Privilege Club medlemsprogram at få direkte guldstatus ved at lave en returflyvning fra Danmark og til for eksempel Singapore eller Penang.

Det var et af vores medlemmer på vores forum, som gjorde mig opmærksom på denne ganske lukrative mulighed. Du kan lige nu købe en returbillet til et af de bedste Business Class produkter i øjeblikket. Du kan ovenikøbet  have muligheden for at prøve Qatar Airways Qsuite (som er det klart bedste Business Class produkt der findes) ud af Stockholm eller videre fra Doha. Samtidig med dette kan du få et guldkort i deres medlemsprogram Privilege Club.

I en senere artikel vil vi tage et nærmere kig på hvilke fordele og ulemper der er med netop en høj status i Privilege Club og om det er et alternativ til eksempelvis SAS EuroBonus.

Læs her: Qatar Airways med tilbud for billetter i Business Class – rejs fra 13.610,- kroner

At rejse med Qatar Airways i deres Business Class giver adgang til Qatars Airways fantastiske Al Mourjan Business Lounge i Doha, samt at du via en status som oneworld Sapphire også får fordele som for eksempel loungeadgang i mange lufthavne jorden rundt.

Qatar Airways Al Mourjan business lounge
Der er tænkt på hver eneste detalje i Al Mourjan Business Loungen. Foto: Henrik Olsen

Hvordan gør du?

Det starter med at du skal tilmelde dig Qatar Airways Privilege Club medlemsprogram. Der skal du bruge promo koden  NSWEUR18, som sikre dig at du er med i denne lukrative kampagne.

Dernæst skal du booke dig en returbillet i deres Business Class og lige nu holder Qatar Airways netop en 2 dages kampagne, hvor du kan købe en Business Class returbillet fra København og til Penang for 13.610,- kroner.

For dette optjener du 5.000 Qmiles for din første flyvning og 100 Qpoints per segment du flyver. For en tur til Penang giver dette i alt 4 segmenter/flyvninger. Der er som sådan ikke beskrevet noget maksimum, så det lader til at du med 6 flyvninger vil kunne nå Platinum niveauet og dermed oneworld Emerald status.

Har du så haft mindst 200 Qpoints på din konto inden den 28. februar 2019, så bliver du automatisk opgraderet til Guld status den 15. marts 2019.

Det gælder for dig, hvis du har indmeldt dig inden den 31. januar 2019, samt at dine flyvninger skal være fra nu og frem til den 28. februar 2019.

Læs mere og tilmeld dig her.

Qatar Airways Al Mourjan Business Lounge i Doha. Loungen er kæmpestor med to restauranter, soveområde, brusebade og masser af siddepladser. Foto: Henrik Olsen

Betingelserne

 • This offer is to applicable only to main members who enroll to Privilege Club programme using the promo code NSWEUR18
 • Enrollment period: 10 October 2018 to 31 January 2019.
 • Flight period: 10 October 2018 to 28 February 2019.
 • Members need to ensure they quote their Privilege Club membership number at the time of booking or check-in so the Qmiles can be credited upon the first flight with Qatar Airways after enrollment.
 • Bonus Qmiles will be credited on the first flight traveled with Qatar Airways after enrollment.
 • In case of retro claims, bonus Qmiles will be awarded if the members travel is within the offer period.
 • Members who do not quote the promotional code at the time of enrollment will not receive the bonus Qmiles.
 • Offer is applicable only for flights operated and marketed by Qatar Airways.
 • Travel on Award tickets is not eligible for Bonus Qmiles.
 • Offer conflict allowed.
 • Existing Privilege Club members are not entitled to participate in this offer and any duplicate accounts will be cancelled by Privilege Club.
 • Members who earn 100 Qpoints by 28 February 2019 will be upgraded to Silver tier by 15 March 2019.
 • Members who earn 200 Qpoints by 28 February 2019 will be upgraded to Gold tier by 15 March 2019.
 • Only members who enroll using the promo code NSWEUR18 will be eligible for the tier upgrade and raffles offer.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *