Lavprisselskab: Tag selv mad med på flyturen og få det opvarmet ombord

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Endnu et nyt tiltag er kommet for at holde prisen på selve flybilletten så langt nede som muligt. Du kan nu medbringe din egen mad til turen over Atlanten.

Flyselskaberne, og især lavprisselskaberne, kigger hele tiden på områder, hvor de kan tjene ekstra på de såkaldte “ancillary revenue” services. Det er services eller tilkøb, som skal betales oveni billetten enten i forbindelse med købet eller på rejsen. To eksempler du kender er valg af et bestemt sæde og tilkøb af ekstra bagage. Det er to ting, som ofte på de billigste billetter ikke er inkluderet i billetprisen. 

I 2021 kom 54,3% af indtjeningen i Spirit Airlines fra en service relateret til ancillary revenue. Så der er mange penge at tjene på dette område og et helt centralt element i det at drive et flyselskab.

Ideen med det nye tiltag med muligheden om at medbringe egen mad er at flyselskabet, så ikke skal tage det med ombord og håndtere det. De kan så betale mindre til de catering firmaer, som laver maden, samt at de ikke skal håndtere betalingen ombord.

Dermed sænkes deres omkostninger.

Det er sådanne foliebakker du skal bruge til din medbragte mad. Foto: InsideFlyer

Det vil koste 10,- kroner for hver ret, der skal opvarmes ombord og skal ske i flyets galley. Der er allerede ovne ombord så de kan så udnyttes mere effektivt for flyselskabet. Kravet for dig som passager er at du skal have en emballage, der kan tåle at blive varmet op. Så det er de foliebakker du kender allerede i dag. Er du I tvivl om hvad der virker, så sælges godkendte foliebakker med låg online på flyselskabets hjemmeside, som så kan sendes hjem til dig privat inden afrejse.

Flyselskaber som Norse Atlantic Airways og PLAY, som er dedikerede lavprisselskaber byder ideen velkommen og vil følge og se om det er et tilbud de skal tage med ombord på deres ruter mellem Europa og USA.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *