Lavprisselskabet PLAY starter rute op til New York – Flybilletter til under 1.800,- tur/retur

Plane PLAY

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I dag offentliggør PLAY en helt ny rute til New York Stewart International Airport, der skal bringe danskerne til storbyens fantastiske kultur, arkitektur og sport, med høj service og en yderst konkurrencedygtig pris.

I dag offentliggør PLAY, Islands nye internationale flyselskab, en ny rute til USA fra København via deres hub på Island, nærmere bestemt en af danskernes favoritdestinationer, New York. Det er værd at være opmærksom på at der flyves til New York Stewart International Airport og ikke til de to meste kendte lufthavne Newark eller JFK.

Det første fly fra PLAY vil flyve til storbyen, der aldrig sover, den 9. juni 2022 med efterfølgende flyvninger året rundt, fire gange om ugen fra Københavns Lufthavn, med mellemlanding i smukke Keflavík på Island.    

Flybilletter for kun 999,- one-way

For de mest akut rejselystne, tilbyder PLAY priser helt ned til 999 kroner, hvis du booker rejsen fra i dag og indtil 7. februar. Se mere information om, hvordan du kan få fingre i billetterne på PLAY’s hjemmeside.

En retur rejse kan faktisk gøres lidt billigere og vi har fundet den til 1.792,62 kroner for en uge i New York området.

Vær opmærksom på at PLAY er et lavprisselskab, så der er ikke mere end flybilletten og så en lille taske inkluderet i denne pris. Skal du have mere bagage med, som de fleste skal på en tur til USA, så koster det ekstra.

PLAY giver mulighed for at købe dette når du booker din billet eller inden afrejsen. Men skal du have en mindre trolley eller taske på maksimalt 12 kg med op i flyet, så kan koster det 293,- kroner hver vej. Og så skal du kigge dig omkring og se om ikke du kan finde andre billetter til samme eller billigere.

Fair rejsetid med PLAY

Som det eneste internationale selskab, vil PLAY flyve til lufthavnen, New York Stewart International Airport, hvilket vil forkorte rejsetiden fra flysæde til Manhattan betydeligt. Lufthavnen ligger blot 75 minutters køretur fra Times Square på Manhattan og er langt lettere at komme til og fra, end de øvrige internationale lufthavne på grund af dens lille størrelse med få rejsende.

Lille lufthavn – store besparelser

Det er dog ikke kun grundet passagernes transfer fra lufthavn til storbyen, at det giver mening for PLAY at vælge Stewart Lufthavn som destination. Landingsafgiften i Stewart Airport er hele 80% billigere end de øvrige lufthavne i New York, hvilket er med til at sikre konkurrencedygtige billetpriser året rundt. Samtidig betyder den lille mængde flytrafik i lufthavnen, at PLAY’s fly skal bruge mindre tid på at transportere flyet på jorden, hvilket sparer både brændstof, økonomiske ressourcer og Co2 for flyselskabet. Dette passer ind i PLAY’s kerneværdier: at tilbyde de laveste priser, simpel og komfortabel service, med mest mulig omtanke for miljøet. 

Stewart lufthavn ligger i nærheden af Hudson Valley, der er det hurtigst voksende område i New York de seneste par år målt på indbyggere. Hudson Valley byder på fantastiske shoppingmuligheder og en af verdens største LEGOLAND-parker, hvilket gør regionen til en destination i sig selv. 

Flere USA-ruter åbner i foråret

Udover PLAY’s nye rute til New York, åbner flyselskabet for to øvrige flyvninger til USA i 2022. Fra april 2022 kan man rejse fra København til Baltimore/Washington International Airport (BWI) og i maj 2022 åbner afgangen fra København til Logan Airport, Boston (BOL) med det nye islandske flyselskab.

Se mere her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *