Gode udsigter i Aalborg trods skidt start på året

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Efter et turbulent 2021 i Aalborg ser man nu frem til lysere tider i det Nordjyske.

Januar måned startede i Aalborg ligesom 2021 sluttede, ret så turbulent. Med nedgang i trafikken grundet coronanedlukninger og restriktioner og krav om hjemmearbejde har virkelig taget hårdt på udenrigstrafikken men ikke mindst indenrigsruten til København har haft en nedgang på passagertallet der kunne mærkes.

Aalborg Lufthavn har i 2021 haft flere frekvenser på indenrigsruten hvor der har været 3 selskaber om udbuddet hvorimod der i 2020 var pre-covid 2 selskaber og imens pandemien var aller værst, kun et enkelt selskab.

Aalborg Lufthavn har i Januar måned haft 59.195 passagerer igennem lufthavnen.

Lufthavnen kigger fremad

Som følge af at coronarestriktionerne i Danmark er blevet ophævet kan lufhavnen endelig øjne lys for enden af tunnelen. Flere ruter er blevet annonceret og folk har atter mod på at rejse og den største udenrigsrute til Amsterdam er atter kommet tilbage på 3 daglige afgange visse uge dage hvor den tidligere har været helt nede på et par afgange om ugen.

De nyeste til at annoncere genstart af en rute er rejseburauet Bravo Tours. Bravo Tours lancere fra Aalborg atter en ferierute til Zakynthos med start af ruten den 23 Maj hvorefter den fortsætter sommerprogrammet over. Det er endnu ukendt hvem der bliver operatør på ruten.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *