Loganair startede ruter til Aalborg

Loganair Departure Esbjerg Airport

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Så der atter gang i Aalborg Lufthavn, og det nordjyske. Loganair, har gjort sin entré på charterbasis, med ruter til Henholdsvis Belfast (City), og Edinburgh.

Det er sommerferie. Chartertrafikken boomer, og Aalborg Lufthavn, er oppe på PRE-COVID niveau i passagertal. Nu har Aalborg fået en rute på bordet, som ingen andre danske lufthavne kan bryste sig af at have på rutekortet, trods den kun er på charterbasis. Nemlig, Belfast.

Belfast (City), og Edinburgh, er netop åbnet fra den nordjyske lufthavn på charterbasis. Det er Nilles rejser der har startet ruterne i samarbejde med Loganair.

Ruterne på rutenummer LM795/796, for Edinburghs vedkommende. Og ruterne på rutenummer LM797/798, vil blive fløjet med hver en ugentlig afgang.

Ruten fra Edinburgh vil blive fløjet som en eftermiddagsrotation, med afgang fra EDI klokken 14.30(Lokal tid), og ankomme omkring klokken 17.15 i Aalborg. Returflyvningen finder sted cirka 30 minutter senere, og letter fra Aalborg klokken 17.45, med ankomst i Edinburgh, omkring klokken 18.15 lokal tid.

Ruten fra Belfast, vil ligeledes blive fløjet som en eftermiddagsrotation. Ruten vil afgå fra BHD, klokken 13.00(Lokal tid), og ankomme i Aalborg omtrent klokken 15.45. Returflyvningen til Belfast, vil finde sted efter cirka en time on ground, og scheduled departure time, er klokken 16.40, fra Aalborg. Ankomst tilbage i Belfast vil finde sted omkring klokken 17.30 lokal tid.

Sjælden flytype i Danmark

Flyvningerne som Loganair vil operere på vegne af Nilles Rejser, være med en yderst sjælden flytype i dansk luftfart. Flytypen en Embraer 145, flyver i Danmark kun i fast rutefart til Esbjerg. Ruten til Esbjerg er ligeledes en rute fra Loganair, og flyver til skotske Aberdeen og betjenes i øjeblikket med 5 ugentlige afgange, på hverdage.

Billetter til Ruterne fra Aalborg

Billetter til ruterne med Loganair fra Aalborg, forhandles igennem Nilles rejser. Hovedsageligt er der tale om charterejser, i form af en rundtur i Irland og Nordirland, eller en rundtur det Skotske.

(Forside Foto Loganair Embraer 145 i Esbjerg: Claus Madsen/BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *