LOT fejrer Polens 100 års uafhængighed med særlig bemaling

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det er efterhånden kutyme, at flyselskaber verden over fejrer særlige begivenheder i deres hjemlande med særlige bemalinger af deres fly. Polske LOT Polish Airlines er ingen undtagelse.

I år er 100 året for Polens uafhængighed og det fejrer LOT ved, at give to af deres nyeste og mest moderne fly en speciel bemaling.

Nyeste Boeing fly

Ud over de kendte hvide og blå farver som normalt findes på selskabets fly, får to af LOT´s nyeste Boeing fly på malet et tema med udgangspunkt i Polens geografiske omrids og farverne i landets flag, rød og hvid. Der er tale om et Boeing 787-9 fly og et Boeing 737 MAX 8.

LOT er medlem af Star Alliance og flyver fra både København og Billund til deres hub i Warszawa Frederic Chopin lufthavnen. Alle selskabets langdistance ruter flyves af 787 Dreamliner fly – man var faktisk første europæiske bruger af denne flytype. Herudover råder LOT over en moderne flåde bestående af Boeing 737, Embraer 170/175/190 samt Bombardier Q400NG.

 

Kilde og fotokredit: LOT Polish Airlines.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *