Lounge Test: American Airlines Flagship lounge i New York John F. Kennedy lufthavnens terminal 8

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Jeg var på besøg i American Airlines Flagship Lounge i New Yorks John F. Kennedy lufthavnen. Det var i forbindelse med en tur hjem til København via London.

American Airlines Flagship Lounge befinder sig straks efter sikkerhedskontrollen i terminal 8. Du skal lige med en elevator en etage op. Der er udsigt ud til en del af de gates, som tilhører terminal 8.

Elevator op til loungeindgangen.
Elevator op til loungeindgangen.

American Airlines Flagship Lounge deler reception med den normale American Airlines Club Lounge. Du får adgang til Flagship Loungen, hvis du rejser på en af følgende billetter:

Panoramaview over Flagship Loungen.
Panorama kig over Flagship Loungen med indgangen til højre og buffeområdet til venstre.

Når du kommer ind i receptionen så vil du blive guidet hen døren, som leder ind til Flagship Loungen. Du kommer ind i den ene ende af loungen, hvor der til højre er et mindre Business Center med PC’er og mulighed for at printe.

Selve buffeten ligger i den anden ende af loungen. Ved siden af buffetten er der også et mindre spiseområde med borde og stole.

This slideshow requires JavaScript.

Udvalget af mad og drikke finder jeg ganske fornuftigt for en international lounge. Der er et rimeligt udvalg af mad – både kolde og varme/lune retter. Af drikkevarer er udvalget ganske omfattende. Selv champagne af mærket Tattinger var det muligt at få et glas af.

Det kan ikke sammenlignes med de bedste første klasses lounger i Asien eller mellemøsten, men set ud fra amerikanske forhold er det ganske godt. Som Business Class lounge er den på højde, men ikke som første klasses lounge.

I den centrale del af loungen er der en række lænestole med tilhørende borde. Der er derudover også

Der er badefaciliteter i loungen. Rart efter en lang flyvning.
Der er badefaciliteter i loungen. Rart efter en lang flyvning.

Derudover er der også badefaciliteter i loungen, hvilket jeg ofte benytter mig af, hvis jeg skal rejse videre. Det frisker en op efter en længere flyvning.

Til sidst skal det nævnes at American Airlines er i gang med en større “lounge makeover” og netop denne lounge i New York er i øjeblikket sat til renovering i 2017. Nogle af de nye tiltag det nye design, som ser ganske godt ud. Loungedesignet trænger også til en opdatering, da den nuværende indretning er lidt oppe i årerne.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

+ Rimeligt udvalg af mad og drikke efter amerikanske forhold
+ Hurtigt internet under besøget
+ Der er badefaciliteter til stede

Cons

- Der kan i travle perioder være mangel på plads i loungen, da den ikke er så stor
- Mangel på arbejdspladser med gode siddeforhold
- Loungen bærer præg på slid og ældre design
- Af en lounge for første klasse rejsende er den ikke helt på højde med de asiatiske og mellemøstlige tilbud

Mad/Drikke

Faciliteter

Komfort

Plads

Generel Vurdering

Konklusion

Denne Amerikan Airlines Flagship Lounge er ikke et sted jeg ville prioritere at tilbringe flere timer i. Sidde- og arbejdsforholdene er ikke gode nok til dette. Men for et layover på 2-3 timer er der ikke nogen problemer.

Der er rimeligt udvalg af mad og drikke, samt en hurtig internetforbindelse.

American Airlines loungekoncept bliver opgraderet i øjeblikket, og det tyder på at den øgede konkurrence fra andre selskaber gør at Amerikan Airlines ønsker at tilbyde et lidt bedre produkt for deres bedst betalende rejsende. Denne lounge i New York bliver opgraderet i 2017.

2.9

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *