Lufthansa boss: Vi kan og vil ikke gøre vaccine til et krav for international rejse

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lufthansa kommer som flyselskab ikke til at indføre krav om vaccine

Carsten Spohr, CEO i det tyske flyselskab Lufthansa, fortalte forleden i et interview at selskabet hverken har magten til, eller lysten til at indføre et krav om vaccine, hvis man rejser internationalt med flyselskabet.

“Som flyselskab hverken kan, eller vil vi gøre det” udtalte han til den tyske avis Welt am Sonntag.

Interviewet blev lavet i lyset af et nyligt krav, som det australske flyselskab Qantas har indført, om at passagerer skal vise dokumentation på en vaccine, når de skal flyve internationalt med selskabet.

Det krav kommer, selvom den australske regering endnu ikke har lavet en lignende restriktion. Samtidig er Qantas det eneste flyselskab, som offentligt har fremstillet lignende retningslinjer.

Lufthansa har til gengæld indført lyntest for COVID-19 som en mulighed på et begrænset antal flyvninger. I interviewet med den tyske avis, er han da heller ikke afvisende overfor, at det kan blive obligatorisk at tage en sådan test, hvis ikke man har fået vaccinen mod COVID-19.

Ingen danske flyselskaber har endnu udtalt sig offentligt om vaccinekrav eller krav om test før flyvninger.

Foto: Oliver Roesler, Lufthansa MediaHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *