Lufthansa og British Airways går foran og åbner nye lounger i Europa

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I denne uge fik vi to interessante nyheder. Både Lufthansa og British Airways meldte ud at de udvider antallet af lounger i Europa.

Først kom Lufthansa med nyheden om at de åbner en egen lounge en Milan’s Malpensa lufthavn og sidst på ugen kom British Airways med en meddelse om at de ville åbne for adgang til ikke mindre end 3 nye lounger i henholdsvis Innsbruck, Ibiza og Sevillia.

Lufthansa lounge i Milan

At Lufthansa åbner en ny lounge i Europa er gode nyheder for dig, som har status ved SAS, da netop SAS sidste år valgte at lukke adgangen til tredjepartslounger på mange destinationer i Europa.

This slideshow requires JavaScript.

Den nye lounge som Lufthansa har åbnet er i Milan Malpensa lufthavnen og den har desginet fra de andre Lufthansa lounger, men der vil blive et italiensk touch. Loungen er 550 kvardratmeter stor og har plads til 117 siddende gæster. Den ligger i lufthavnens terminal 1A.

Lufthansa vil bruge denne lounge som en kick off på, hvordan deres lounge koncept skal være i de næste år frem.

Ting som frisk pasta, espresso lavet af en barista (som vi kender det fra den SAS indenrigs lounge i Oslo) og kulnariske retter og delikatesser fra de milanesiske køkken.

British Airways lounger i Innsbruck, Ibiza og Sevillia

I denne uge kunne gæster, ved British Airways eller oneworld medlemmer, begynde at bruge en af de 3 nye British Airways lounger i Europa. Det er i lufthavnene Innsbruck, Ibiza og Sevillia. Dette er ikke egne lounger, men de såkaldte tredjepartslounger, hvor British Airways ikke ejer loungen selv.

Der vil blive adgang for følgende:

  • Rejsende i Club Europe
  • Executive Club Gold
  • Executive Club Silver
  • Oneworld Sapphire medlemmer, som rejser med British Airways

At der åbnes op for flere lounger i Europa følger den opgradering af deres samlede Business Class produkt, som British Airways i øjeblikket er i gang med. Til dette siger Carolina Martinoli, som er British Airways’ director of brand and customer experience:

Vi forstår vigtigheden i at kunne få adgang til en lounge er en vigtig del af den samlede rejseoplevelse for vores premiumkunder. Derfor er vi glade for at netop kunne tilbyde 3 nye lufthavne i Europa.

I det sidste år har vi åbnet nye lounger i Boston og Gatwick, samt opgraderet loungerne i Edinburgh, Cape Town, Amsterdam, Belfast, Washington, Singapore og Dubai. Og vi kan allerede sige at der er flere på vej, såsom vores lounger i New York JFK lufthavnen.

Kommentarer

  1. Jesper Markussen siger

    Lufthansa har da hele tiden haft sin egen lounge i MXP, og nu ser det ud til, at de får en ny.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *