Lufthansa fik besøg af Airbus A350-900

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lufthansa fik besøg af Airbus A350-900 i denne uge og dette er en vigtig nyhed for mange af os, da SAS også har bestilt denne model og derfor også venter på at produktionen starter.

Fredag aften ankom den første Airbus A350-900 til Frankfurt for at besøge Lufthansa og i den forbindelse lave nogle forskellige test som en del af det samarbejde Airbus og Lufthansa har på flere områder, som foreksempel belysningen og underholdningssystemer, som man som kunde kan vælge.

Airbus sender denne A350-900 rundt i verden som en del af deres godkendelsesprocedure og test for at sikre at alt virker. Flyet som har registreringen MSN005 lettede lørdag mod Airbus fabrikken i Toulouse. Så indtil videre følger Airbus deres test planer og selvom der er over et år til at vi har mulighed for at se den i Lufthansa eller SAS farver så er rart at se at om godt et år til halvanden så kommer der en seriøs opgradering af SAS flåden. Noget som mange venter på.

Det er forventet at SAS får leveret deres første Airbus A350-900 i starten af 2016 også. SAS har indtil videre bestilt 8 stk af denne model som vil blive den fremtidige kerne af deres langrute flåde sammen med de nuværende A330/A340 modeller. Læs mere om det her.

Lufthansa - A350-900 landet i Frankfurt for første gang - kilde: airplane-pictures.net
Lufthansa – A350-900 landet i Frankfurt for første gang – kilde airplane-pictures.net

Kommentarer

  1. Schwert siger

    Retteligt ER det vel i starten af 2018 de første 350’ere lande hos SAS 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *