Få flest point for din Sixt-billeje

Billede fra Sixts hjemmeside

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

De fleste bonusprogrammer giver dig bonuspoint for at leje bil, men hvis du er medlem hos flere programmer, kan det betale sig at kigge på, hvor du får flest point.

I denne artikel kigger vi på, hvordan du optimerer din pointoptjening ved leje af bil hos Sixt, for reglerne er nemlig ikke ens fra flyselskab til flyselskab.

Lejer du bil hos Avis, kan du i stedet læse denne artikel. Hertz-billeje kan du læse mere om her.

Husk at oplyse dit medlemsnummer, når du lejer bil OG når du afhenter den. Og hos Sixt er det ikke helt nemt at finde det sted, hvor man skal oplyse sit nummer. Du skal undervejs i booking-processen vælge ‘flere valgfri detaljer’ og derefter ‘Jeg vil gerne tilknyttes jeres Loyalitets Program’:

sixt

I visse tilfælde skal du lave din booking gennem et specielt link hos dit bonusprogram. De fleste flyselskaber giver ikke point, hvis du booker gennem firmaordninger.

Her gennemgår vi pointene hos nogle af de mest populære bonusprogrammer. Klik på links for at få mere at vide – her er der også beskrivelse af betingelserne hos de enkelte flyselskaber.

SAS Eurobonus

Her får du point pr. billeje: 500 point for almindelige biler og 1.000 point for limousiner (med chauffør).

British Airways Executive Club

Ingen point.

Finnair Plus

Her får du også 500 point pr. billeje og 1.000, hvis det er limousine. Men Finnair Plus giver også 1.000 point pr. billeje i kategorierne Premium, Luxus og Special.

Delta SkyMiles

500 point pr. billeje. 1.000 point, hvis det er limousine.

United MileagePlus

500 point pr. billeje.

Lufthansa Miles & More

Så bliver det lidt mere avanceret: 500 miles for almindelig billeje og 1.000 miles for limousine. Lejer du en luksusbil, er der 2.000 miles – eller 5.000, hvis du lejer i minimum syv døgn. I Tyskland kan du også lease en Sixt-bil – det får du hele 10.000 miles for. Vær opmærksom på, at linket går til en liste med flere sider.

US Airways Dividend Miles

500 miles pr. billeje. 1.000 miles, hvis det er limousine.

KLM/Air France Flying Blue

300 miles pr. billeje – 1.000 miles, hvis du lejer i mindst 7 døgn.

Aegean Miles&Bonus

Ingen point.

Avianca LifeMiles

LifeMiles giver også 500 point pr. billeje og 1.000, hvis det er en limousine.

Club Carlson

Hos Club Carlson får du 750 point pr. billeje.

Til slut et lille tip til Dubli-medlemmer. Hvis du bruger deres toolbar, så gå ind på sixt.com i stedet for sixt.dk for at få op til 11,2% cashback. Ellers skal du på dubli.dk skifte sprog til USA for at kunne søge dig frem til Sixt.

Vær opmærksom på, at flyselskaberne jævnligt ændrer i deres betingelser, så du opfordres til at tjekke hjemmesiden, når du booker. Desuden kan der fra tid til anden være gode tilbud hos de forskellige flyselskaber. Du er velkommen til at komme med kommentarer om tilbud, andre bonusprogrammer og ændringer i pointoptjeningen.

God tur!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *